Zdravím maminky, nedávno mě zaskočila informace o tom, že už se v Tescu neprodávají pleny Tesco loves baby se sovičkami, které používáme. Zrovna nám docházejí zásoby a potřebujeme přejít na jinou značku. Maminky máte některá už zkušenost s novou značkou plen v Tescu? Vím, že každé dítě reaguje jinak, jednomu můžou pleny sednout, další může mít opruzeniny. Ale přemýšlíme nad vyzkoušením těchto z Tesca nebo z Lidlu, sovičkové z Alberta synovi nesedly. Děkuji za jakoukoli zkušenost 😇
Vyzkoušela jsem jak ty obyč, tak ty premium a jsou super. Máme i plenky z Lidlu a ty jsou také fajn.
Zkusili jsme a zřejmě u nich zůstaneme ;)
Děkuji moc všem, tak to mám radost, nejspíš je tedy také vyzkoušíme 🙂
U tescovych plen zustavame a tyhle nove mi prijdou jeste lepsi, nez ty se sovickami
My používáme jak z lidlu Lupilu, tak i z penny Bebelino. Záleží na tom kam zrovna jedeme. Oboje jsou super v podstatě jsou stejné jen jiná značka. U těchto značek jsme cca od 6. měsíců. Nikdy jsem neměla pocit, že mu nějak nesedí.
Máme doma, jsou super, tenké s drážkama...
Za mě jsou taky fajn, jsou tenčí, ale vydrží, nijak nesmrdi.. Budu i nadále kupovat,měla jsem i ty Lupilu z Lidlu a z těch jsem teda byla zklamaná, hodně měkký, provesovali se při větším čůrani, byli cítit umělinou.. Takže já zůstávám u Fred Flo🙂
Mě hodně mile překvapily. Za nás určitě lepší než ty se sovičkami. Tenké ale poberou hodně, opruzeniny se nekonají.
Děkuji moc všem 🙂 Půjdeme do nich a uvidíme 🙂 vaše zkušenosti a názory mě přesvědčily :D 🙂)
Za mě nic moc, přes noc procurana, že měl mokrý i spacák a mírně se oprudil... Už je kupovat nebudu...
@jessical prave je mame doma, ale puvodni sovy byly lepsi. Schvalne jsem je porovnala, ty nove jaou mensi. Je pravda, ze jsou tenci, ale vic smrdi po chemii a syn si po kazdem ucurnuti hned stezuje, uz 3x mi za 3 dny protekly. Na noc davam zbyle sovi, lrijdou mi lepsi. Jsou blize Pampers, nez ty puvodni, coz je pro me spatne, Pampers mi nevyhovuji a obe deti se po nich vzdy oprudily. Takze musim hledat nekde nahradu. Ale pokud vyhovuji Pampers, s temito budete spokojena taky, kazde dite je jine🙂
@nekiaxy V pondělí jsme koupili 2 balení jak 6XL pants tak Juniorky zapínací. Ale - nedá se srovnávat s sovičkami jak píšete. Fakt ne, zlatý Tesco Loves Baby. Moc toho nepoberou a protékají. Dělali jsme i test s vodou, po nasáknutí byli na omak vlhké ne-li mokré. Oboje dvoje. To se tedy moc Tescu nepovedlo, takovej šunt dát do regálů. Ještě že byli všechny v akci, kolem 150 a xl 220,-Kč. Doporučuji jak tu píšete DMkové Babylove, ty jsou dle nás nejlepší. Dost poberou a vydrží, věřte. Ještě jsme vzali na zkoušku Baby Nappies Clever od Bila, 12ks za 60,-Kč to samé jako Fred & Flo. Jako kdyby jste si složili papírové utěrky do několika vrstev a zabalili jako plenku. Prostě Fred je na nic, promiňte. Ostatní později ...
@miruskha ja koupila jen male baleni, tak jsou s dvoumesicnim miminem hned pryc, ale zklamaly me. Taky uz nevyrabi v CR, ale v Italii. Na DM jsem zvedava, starsi se po nich osypal, snad mladsi ne. Jeste zkusim Lidl, pripadne Albert. Ale mrzi me to, mela jswm ty jednoduche soví pliny rada, i zen design bez mnozstvi barev...
mně připadají srovnatelné s lidlem nebo zelenými pampers a zdají se mi trochu lepší než původní sovy, ale je fakt, že jsou menší
@verinikki Myšleno jako ty drážky, ta výroba, ta se nepovedla. nic proti Vám prosím... Testovali jsme s paní ty plínky 5 + 6, a není to ono jako ty Sovičkové. Tak se na nás nezlobte, také jsme dali jen názor že ty plenky jsou nic moc. A že to není jako Loves Baby tak to si pište, k nim to má moc daleko... Pardon.
Asi už máte všichni větší děti, ale komu by stačila vel. 2 a chtěl by ty nové Tesco plenky vyzkoušet, v Plenoboxu je najdete spolu se 7 dalšími druhy na vyzkoušení (Plenobox snadno najdete přes Google)
Tesco love byly super a ty nove nejsou spatne jsou tensi urcite bych je prirovnala k dadam.
@ste2011 Dobrý den, my jsme je nahradili plenkami DM Nature. V těch nových si skřítek okamžitě stěžuje, že je mokrý, stejně jako v Pampers, Lupilu, Huggies a ve všech s jakoby gelovým jádrem. S těmi z DM přespí i celou noc, s ostatními to bylo i 5 přebalování za noc při testování. ;)
@janajanicek mám stejný problém. Jsou strašné.
Plenky super. Ty dítěti vyhovují. Zdá se, že absorbují lépe, než původní "sovy" a jsou tenké. "Pants" jsou ale naprosto tragické. Protékají i po malém vyčůrání. Zkoušela jsem 2 velikosti, které by měly vyhovovat. (Dítě je váhou přesně na konci menší velikosti.) Ani jedna nesedí. Lituju té investice, protože ani nevím jak takový produkt využít. Ještě jsem si později všimla, že smrdí podivně chemií a v některých jsou tvrdší kusy toho absorpčního matroše. :(
Prosím Vás nemá někdo teď koupené Plenkové kalhotky pants ?
Potřebovala bych jejich foto.
Koupila jsem je teď v akci v Tescu a dle mého mají výrobní vadu - nemají sešitý a nakrabený materiál kolem nožiček - normálně to trčí jak dvě křídla.
Tak bych potřebovala srovnání, zda reklamovat či jsou takto nedodělané🙂Děkuju.
@jessical Přijdou mi hodně podobné těm se sovičkami, možná trochu tenčí. Jsem s nimi spokojená.