Dobry den maminky, rada bych se Vas zeptala, jak spi Vase rocni detatka? Nas syn do pul roka spal uzasne, v noci ho nic nebudilo (krome kojeni 1x za noc) ale od sedmi mesicu to vse zacalo. Maly chodi spat v 19.15 hodin, v noci se 3-4x budi a kolikrat ho musime ponosit, dudlik nezabere a rano pred sestou je vzhuru. Pochopitelne je ospaly a nemuze uz zabrat, ale v pul osme uz je mrzuty a chce se mu spat. Mezitim ale musime s druhym do skolky. Myslela jsem, ze to jsou ze zacatku zuby, tech ma uz sedm, ale to je chvilkove, tohle je porad. Jsem z toho uz unavena, navic me cely den boli hlava. Co Vam pripadne pomohlo nebo jak spinkate? Dekuji😄
@berda2 když se moje roční dcera vzbudí jen 3x , tak je to úspěšná noc asi tak. Některé noci jsou tak hrozné, že se vzbudí klidně i 8 nebo 10x. Jestli je nějaká rada, kterou jsem ještě nezkoušela a pomáhá tak sem s ní prosím 😁 taky do 5ti měsíců spala celou noc, ještě jsem jí po 8mi hodinách budila na kojení. Nodospíš se s ním aspoň přes den? Tak to dělám já, ale někdy mi je ale fakt líto přítele, který ráno vstává do práce a pak ho navečer nacházím spát třeba na židli nebo na dece a kolem se batolí malá a hází po něm hračky. Fakt se divim, že ještě neutekl 😁