Ahoj děvčata,chci se optat,zda je možné aby se syn budil pravidelně skoro každou noc,kdy začne plakat a v momente kdy na něho promluvim nebo se ho snažim uklidnit tak se začne jestě víc vztekat.Krouti se v posteli,je úplně nepříčetný.Zkouším všechno možné ale nic nefunguje .Jsem z toho už bezradná.Tím že je malý autík,a má těžkou vývojovou disfazii není schopen mi říct co se dějě a já už vážně nevím jak to řešit dál...Někdy pláce chvili nekdy to trvá i půl hodiny..nevim jestli nejsou nejaka homeopatika nebo něco podobného..Nechci se zmiňovat psychiatričce,bojim se že mu napíše nějake léky a ja do něj nechci žádné cpat...Dekuji
Zkus tu Sedalii, nám zabirala
Syn měl noční děsy cca od 2 let do cca 6...? Někdy i několikrát za noc, někdy to trvalo 20 minut, někdy skoro hodinu.....několik dní za sebou, zhoršovaly to rušné zážitky - ať špatné, nebo dobré, bylo jedno, jestli to byla dětská oslava, nebo návštěva doktora apod... zkoušeli jsme všechno možné - pochovat - to se s námi pral a bil do nás (ale přitom vůbec nevnímal), vyčůrat, napít, otřít obličej mokrou žínkou, pustit televizi, rozsvítit, zhasnout.....nepomáhalo nic, prý se to ani nemá násilně přerušovat a budit....ráno si z toho vůbec nic nepamatoval....jinak, taky má vývojovou dysfázii, teda jen lehkou......zjistili jsme, že nejrychleji to přejde, když ho prostě necháme, nemluvíme na něj a jen jsme u něj a hlídáme, aby si neublížil, o něco se nepraštil apod....syn občas i vylezl z postele a válel se po zemi apod. a u toho ječel....neuroložka říkala, že to citlivější děti někdy mívají a že je to nevyzrálou nervovou soustavou....postupně se ta frekvence zmenšovala, kolem těch 5 let už to bývalo třeba jen po fakt nějakém náročném dni, nebo po vysoké horečce, po narkóze, když byl na nosní mandli.....asi tak od 6 už je v podstatě klid..... Tu Sedalii doporučuje víc lidí, nám to v té době zrovna nikdo neporadil, asi bych ji zkusila, tím nic nezkazíte a třeba to pomůže.....
Mockrát vám děkuji.Sedalii jdu objednat a budu doufat že to zabere. Všem vám přeji klidné noci..❤
Pokud to jsou noční desy je na ne homeopaticky sirup sedalia. Mela by celkove pomoct i ke zklidneni spanku.