Ahojte, myslíte že společné spaní může mít i negativní vliv na spanek miminka ? Spím se synem 7m už nějakou dobu jelikož vyžadoval pořád víc a víc prso během noci. Už jsem si i zvykla ,ale často se děje, že chce prso v noci nonstop a někdy když hledá tak orso schovám a on nakonec přestane a spí dal bez něj..tak si říkám ,jestli mu ty prsa třeba spanek vlastně nenarušuji. Nevim jestli se dá pochopit co tím myslím, takhle 🙈😅automaticky jak je cítí chce hned sát, kdyby je třeba celou noc neměl u hlavy ,možná by se nemusel tolik budit nebo-li tak často 🙈😅zní to asi hloupe ja vím 😅🙈
@me_druhe_ja no jenže maly nechce být ano v te postýlce 🤦♀️po usnuti ho dávám do postýlky, po 2 hodinách se budi a to v lepším případě někdy vydrží jen hodinu a pak si ho beru k sobě. Upřímně, čekat hodinu zase než poradne zabere abych ho mohla přenést s rizikem že se to nemusím pověst a budu čekat déle se mi nechce , tak ho nechávám u sebe ... nevjm jestli to tak nechat nebi řešit 😏přes den ležím s nim usina u prsa a odejít nesmim je pak hned vzhůru
@martinatd muze..muj syn z toho duvodu sel spat asi v 7.mesicich do vlastniho pokoje protoze jsme mu ten spanek narusovali..od te doby spi krasne☺️ Kazde dite je jine proste☺️
@michaelarousova a když spa s vámi,spal v postýlce nebo u vás v posteli. A když spal v postýlce jaké měl spaní?
Hezky den, doporucuju stránku na instagramu Spánek miminek. V 7 měsících je normální, ze se dite přes noc budí víc. Prý je to z toho důvodu, ze miminko se přes den učí nové a nové věci, díky kterým “se zapomíná kojit,” proto v noci ztráty dohání. Je to normální úplně 😊
@zrzinda sleduji, ale na tohle jsem nenarazila. Je těžké poznat proč ten spanek je takový jaký je...asi nezbývá než zkoušet no. Nejde o mě, i přesto že mám někdy pocit, že nejsem nespala vkuse déle jak 20 minut jsem.docela fit, ale ráda bych aby se maly dobře vyspinkal. Tak třeba to opravdu bude jen období
@martinatd v postylce..ale jeho proste vzbudilo inkdyz jsem se jenom pretocila v posteli😂 ale jak se pise ..ten spanek proste je u tech miminek slozitej..ted i rostou zoubky ,ucinse dost novych veci..
@martinatd určitě ano. I když dneska se ti všichni snaží tlouct do hlavy, že musíš spát s dítětem v posteli a kojit non-stop, jinak jsi špatná matka, tak jsou prostě děti, který lépe spí sami v postýlce a i sami v pokoji. Prostě potřebujou svůj klid a prostor od začátku. Starší syn je přesně takovej - on u mě v posteli usnul snad jednou, když měl teplotu. Jinak spí dobře sám v postýlce a ve svém pokoji. Dcera se naopak v postýlce budí často a líp spí u mě. 🙂 Každý dítě je jiné... stejně jako my dospělí.