Neurolog Brno. Je potřeba chodit?

lidija1234
16. dub 2022

Ahoj maminky,
Chtěla bych se zeptat zda je nutné chodit k neurologovi? Malý se narodil ve 36tt. Od propuštění chodí do poradny k paní doktorce Kyselkove a na rehabilitace kde cvičíme Vojtovku už od narození...
S paní doktorkou nejsem vůbec spokojená a po přečtení recenzí nejsem jediná a její chování k maminkám a k miminkům je asi zcela běžné. Každopádně mě přijde jako pediatr a rehabilitační dohromady. Proto má otázka zda je nutné v půl roce k ní ještě již nebo najít někoho jiného. Jinak co se týče Vojtovky tak už mě to nebaví,malý dělá krásné pokroky sám od sebe a spíš mě přijde že si nás furt drží jen kvůli pojišťovně....má někdo podobnou zkušenost že by přestal po půl roce cvičit a miminko krásné vše dohnalo ?

jjasmina
16. dub 2022

@lidija1234 změnila bych lékaře a dal chodila

elesse
16. dub 2022

Našla bych lékaře, kterému věřím. Nikdo nevíme proč je malý neuroglogicky sledován, jestli měl potíže s adaptací, proč má vojtovku...

palja
16. dub 2022

@lidija1234 přesně jak je psáno. Našla bych jiného lékaře a chodila bych dal. My jsme s dcerou chodili k dr Lněničkové do bílého domu. S touto lékařkou jsem naprosto spokojená (jedná li se tedy o dětskou neurolozku v Brně)

lidija1234
autor
16. dub 2022

@elesse no prve to bylo kvůli asymetrii pak zas kvůli preferování víc jedné strany....pak že nechytal hračku otevřenou rukou ale přes palec....pak skrz slabé břišní svaly a teď posílení rukou. Do poradny chodíme protože jsme se narodili o měsíc dříve.

lidija1234
autor
16. dub 2022

@palja zkusím zavolat jestli by se na nás nepodívala, děkuji za typ. Chtěla bych názor někoho nezaujatého kdo by posoudil zda je potřeba vážně cvičit bez ohledu že za to platí pojišťovna nejvíc peněz

janule0123
19. dub 2022

@lidija1234 kdybys byla z Prostějova tak mám tipa na super fyzio… jakmile nebylo nutné cvičit a vypadala, ze už to dohnala .. tak jsme jen chodili na kontroly a sledoval jestli se posunuje dobře … predtim si ji zkoušel co je špatně a jestli je potřeba cvičit .. na startu… a mám i recenze na nej, ze proste jak nebylo nutný cvičit… cvičení ukoncoval … případně nezahajoval… ale jo.. u některých se rika, ze jak te dostanou jednou do pece si tam než začne chodit

mundi
7. čer 2024

@lidija1234 Zdravím, tak k jakému neurologovi jste nakonec chodily? Díky 🍀

sanoela
Autor odpověď smazal
Zobraz
lidija1234
autor
10. čer 2024

@mundi na obilný trh jsou tam dvě a obě jsou skvělé