Nespokojené, ukňourané 7měsíční dítě

beruska1003
17. čer 2018

Dobrý den maminky,prosím uklidnit,povzbudit nebo se fakt dostanu na psychatrii.Můj 7m synek je děsně uknourany,nespokojeny a nic ho nebaví, nezajímá když tak cca na 5 min.Uz jsem z toho nešťastná, pořád jenom v náručí. Máte,měly jste to tak některá, přešlo ,přejde to a kdy ??? Děkuji všem

zdenkaklok
17. čer 2018

@beruska1003 Neboj to je jen období, na pořád to nebude 🙂. Taky jsem si to zažila u obou holek a myslela jsem že mi přeskočí, ale přežila jsem 🙂, taky to zvládneš 🙂. Copak ho trápí? zuby nebo něco jiného? Mě hodně pomohl šátek na nošení a nebo nosítko a mohla jsem alespoň něco udělat. A v tomto věku moc na jednom místě nevydrží.

beruska1003
autor
17. čer 2018

@zdenkaklok nevím co ho trápí ,do 3 m byl anděl, pak očkování a řekla bych po něm děs běs ☹ zub ještě nemá, začínám mít obavy zda to nebude něco z neurologického hlediska :(

beruska1003
autor
17. čer 2018

@beruska1003 šátek mám taky,ale ne vždy pomůže

monaluza
17. čer 2018

Ano, meli to oba synove v podobnem veku, podle mne je to kombinace rustu zubu a nastvanosti v obdobi, kdy hlava uz by chtela zkoumat svet, ale telo jeste neni dost vyvinute na to, aby se do nej mohli samostatne vydat...

blackhole
17. čer 2018

Ten můj kňoural od narození až do 9ti měsíců, takže moc dobře vím, co prožíváš. V 9. měsíci se mu klubaly 3 zuby najednou, do toho dostal 6. nemoc a až ji překonal a zuby konečně vylezly, nastal obrat o 180° a je z něj pohodové miminko 🙂

koncita
17. čer 2018

@beruska1003 obě moje děti byly takové....je to v nich, jsou tak nastavené, o tom jsem přesvědčená 😀 s věkem se to bude zlepšovat, bude líp, vydrž!

alcar
17. čer 2018

@beruska1003 vydrz, je to jen obdobi. Presne, jak uz je tu psano. Hlava je vyspelejsi nez telo a decka se v teto fazi na zemi nudi. Davej vic hracek, vice se venuj...ale spis na zemi. Nenos ho v naruci cely den, mas jedny zada a mysli na sve zdravi. Moji kluci v tehle fazi milovali prochazky v kocarku, tam dokazali “sedet” i dve hodiny. Mela jsem je v pololehu, aby z kocarku videli, protoze jeste nesedeli. U kluku tohle obdobi netrvalo nastesti dlouho, protoze jsou dva a zabavili se sami. Ale u dcery to trvalo tak 2-3mesice. Podstatnou roli v tom sehrala i separacni uzkost, kterou mela snad az do dvou let. 🙄😃

normalnimatka
17. čer 2018

moje mrně taky bylo taky ukňouraný, ale bez očkování. pokud ta změna nastala fakt náhle a hodně prudce, nejspíš to nějak blbě podráždilo nervovou soustavu...bodejť by ne, ve vakcínách jsou neurojedy. zapátrala bych po dobrým detoxu po vakcínách a další očkování si dobře rozmyslet nebo aspoň co nejvíc odložit a imunitu podpořit nějakejma doplňkama atd. už před očkováním a znova po. ale fakt nevim, jesi by mi to za to stálo, když jste viděli, co to zatím udělalo. o detoxech ti někdo dá informace např. v nějakejch fb skupinách, tam lze i podiskutovat o podobnejch zkušenostech jinejch rodičů a jestli a za jak dlouho se to spravilo atd.

janall30
22. čer 2018

moje je většinou ukňouraná, když lezou zuby

dora13
22. čer 2018

Jak pisou holky, moje deti byly taky v tomto veku priserny. Proste uz plno vule k zivotu, chut objevovat, ale telo na to jeste nema. U obou se to opravdu rapidne zlepsilo, jak si sedli a zacali lezt🙂

sell1
22. čer 2018

A leze Vám už chlapeček? Můžou to být i zoubky, jak již bylo zmíněno. Určitě je to přechodné období, také jsme si tím prošli a když se malý rozlezl, tak ze dne na den ho přestala zajímat náruč a chtěl courat. Vydržte 🙂

beruska1003
autor
26. čer 2018

@sell1 neleze jeste,odstrkuje se nozickami,ale poouze na posteli,na zemi ho to nebaví

zdenkaklok
26. čer 2018

@beruska1003 Pokud máš obavy, tak zajděte na vyšetření a budeš vědět více. Řekla bych že to bude naštvání, že mu nejde ještě lézt, ale už by chtěl.

sell1
26. čer 2018

@beruska1003 jak říká @zdenkaklok muže byt frustrovany z toho, ze chce poznávat svět, je zvedavy a telicko mu jeste nestačí. Vydrzte, už to přijde každým dnem. 🙂