Dobrý večer, už si nevím rady budu ráda za každou vaší radu. Mám první miminko holčičku 2 měsíční a je velmi nervózní. Přes den spinka většinou dvakrát až třikrát ale jen na krátkou dobu (půl hodiny až hodinu) někdy i méně. Večer spinká bez problému, budí se jen na krmení ( nekojím, papá umělé kojenecké mléko).
Bříško jí bolet nemůže, protože mlíčko obsahuje probiotika a nekrčí nožičky když pláče. Nemůžu přijít na to proč je tak nervózní a uplakaná. Dělám něco špatného? Nebo je to růstový spurt? Děkuji Vám za každou radu.
To nikdo nedokazeme rict. Mozna jen chce byt u tebe, mozna je pretazena, mozna na hlad/zizen,…
@eliska223b prdíky to být mohou, ale my jsme třeba dávali espumisan a vše možné, probiotika snad nejdražší na trhu a doma jsme měli laboratoř se všema těma kapičkama… nakonec jsem zjistila, že nesedí UM. Taky jsme zkoušeli a dávali ty nejlepší na trhu, v domnění, že je to fakt nejlepší… ale syn si to nemyslel, nesedělo mu to a museli jsme asi 3x měnit značku, než nám něco sedlo
@eliska223b Zaujal mě termín 4. trimestr, u naší mladší to sedělo. Zvykají si na svět, vše je nové, náročné. Naše řvala dost, naštěstí dobře spala. Po 3. měsíci se to uklidnilo a zlaté dítě.
Taky to mohou být nějaké fyzio nesrovnalpsti, teoreticky ji může něco bolet, třeba blokáda při porodu.
@eliska223b ahojky a nejsou to třeba prdíky ?já dávala oběma dětem od narození espumisan kapičky myslím že až do 6 nebo 8 měsíce na radu naší pediatričky. Ale samozřejmě to může být u Vás i něco jiného píšu svoji zkušenost. Jinak držím palečky ať se to brzy zlepší .