Ahoj, koukám zde po všech možných diskusích, ale nikde jsem nenašla to co hledám, natož odpověď.
Tak snad nevadí za otevření nové.
Mám chlapečka za týden mu budou 3 měsíce.
Máme pravidelný rituál 20h jde spát do postýlky a v 7:30 vstává. Je na UM a budí se na jídlo jen jednou v noci. Nedělá mu problém vydržet až do rána.
Je ale neustále vzhůru, hází hlavou ze strany na stranu a máchá rukama a mlátí se v obličeji. Uklidní se jedině když mu dám dudlík a "zadělám" ruce pod peřinu. A takhle to je třeba 4x do hodiny. A hlady to není. Takže se nevyspime stejně nikdo. Máte prosím někdo radu či zkušenost?? Jsem zoufalá, nevím co to může být, jinak by bylo neuvěřitelný 3 měsíční dítě spát celou noc 😊 děkuji za pomoc.
Skúsila si zavinovať ?
@kacer12 nasemu malému budou taky za týden 3m a je na um. Já teda zavinuju do plinky a dávám do spacího pytle se zavázanými rukávy. Takže když se vymota z pliny nemůže šermovat rukama díky pytli. Taky sebou mlátí vždy ale po tom nočním jídle, kdy už začínají nad ránem pracovat víc střeva a tak si myslím, že je to tím, že má citlivější zažívání. Navíc je ani ne týden po dobráni ATB....
Mě malá lépe spí na břiše. Zkoušela jsi?
@kacer12 Nám na toto pomáhá bilý šum.. Nějak ho to uklidňuje a já taky neslysim každý jeho pohyb, tak spím také lépe. Pouštím ho na youtube na mobilu.