Neklidný spánek půlroční holčičky

michaelapapezova
7. říj 2016

Ahoj holky,moje půlroční holčička spala krásně celou noc a teď asi týden se často budí,háže nohama,pofňukává.Musim k ní vstávat několikrát za noc.Nevím co by to mohlo být,jestli bolest bříška nebo snad zoubky?Nemá ještě ani jeden.Máte někdo stejný problém?

neeva
7. říj 2016

@michaelapapezova ahoj. Ja mam půlročního chlapecka a máme to podobne. Pres den spinka spatne od narozeni, v noci spaval od 20 do 5. Ted se mi taky budi a knoura skoro co hodinu. Zoubky máme 2. Těmi to u nas asi nebude rostou nam už tak mesic, to buzeni v noci začalo asi pres dvěma týdny. Netuším čím to je, tak moc neporadím. Nezačaly jste dávat kasi na noc? Jestli netlačí bříško.

michaelapapezova
autor
7. říj 2016

Kaši dáváme,ale už měsíc a před tím problém nebyl,to až teď?!Hlavně už nesní tolik co dřív...

neeva
7. říj 2016

Tak to kasickou asi nebude. To byl jen nápad, kamarádky holčičce kase na noc nesedí. Budeme se muset smířit s tim ze je to jen období a brzy bude lip. U vas to mohou byt zoubky. U nas nejspíš ne. Ještě zkusit nějaký gelik na dasnicky, nam pomáhal když pres den fnukal a lovil v pusince. Ale v noci nas zoubky nebudily. To začalo az ted.

michaelapapezova
autor
7. říj 2016

Jo jo gelík koupím a uvidím🙂hlavně že neřičí😉ale nechápu jak mlátí těma nohama...

lv
7. říj 2016

no, zoubky to být můžou a nemusí, roste, dozrává nervová soustava, mě se osvědčilo čím líp/víc byly vyspané přes den, tím klidněji spaly v noci.

michaelapapezova
autor
8. říj 2016

To máte pravdu😊musíme vydržet