Ahoj holky,moje půlroční holčička spala krásně celou noc a teď asi týden se často budí,háže nohama,pofňukává.Musim k ní vstávat několikrát za noc.Nevím co by to mohlo být,jestli bolest bříška nebo snad zoubky?Nemá ještě ani jeden.Máte někdo stejný problém?
Kaši dáváme,ale už měsíc a před tím problém nebyl,to až teď?!Hlavně už nesní tolik co dřív...
Tak to kasickou asi nebude. To byl jen nápad, kamarádky holčičce kase na noc nesedí. Budeme se muset smířit s tim ze je to jen období a brzy bude lip. U vas to mohou byt zoubky. U nas nejspíš ne. Ještě zkusit nějaký gelik na dasnicky, nam pomáhal když pres den fnukal a lovil v pusince. Ale v noci nas zoubky nebudily. To začalo az ted.
Jo jo gelík koupím a uvidím🙂hlavně že neřičí😉ale nechápu jak mlátí těma nohama...
no, zoubky to být můžou a nemusí, roste, dozrává nervová soustava, mě se osvědčilo čím líp/víc byly vyspané přes den, tím klidněji spaly v noci.
To máte pravdu😊musíme vydržet
@michaelapapezova ahoj. Ja mam půlročního chlapecka a máme to podobne. Pres den spinka spatne od narozeni, v noci spaval od 20 do 5. Ted se mi taky budi a knoura skoro co hodinu. Zoubky máme 2. Těmi to u nas asi nebude rostou nam už tak mesic, to buzeni v noci začalo asi pres dvěma týdny. Netuším čím to je, tak moc neporadím. Nezačaly jste dávat kasi na noc? Jestli netlačí bříško.