Neklidný spánek. Čím to může být?

martinatd
6. črc 2021

Ahojte, chci se zeptat co nebo čím to může být. Maly 3,5 M se poslední dobou častěji budil, nechtěl být v postýlce takže většinu noci prospal se mnou. Pred 2 dny jsme přijeli za rodinou a je to horší a horší Dnes spal tvrde asi hodinu jinak celou noc u prsa, krouti se mává rukama nohama , točí se na bok a boří hlavu do postele. Prostě za celou noc pořádně nezabral. Je fakt že teď toho na něj bylo moc, nové prostředí hodně nových lidí...může to být tím? Nebo je to spankova regrese? Nevím jak se projevuje. Jsem už vycerpana... děkuji 😔

jjasmina
6. črc 2021

@martinatd mozna vstřebává moc zážitků a zase se to srovná.Nicméně mě se malá od 4. Měsíce budila co 20 min a do roka nespala dyl nez hodinu v kuse

martinatd
autor
6. črc 2021

@jjasmina to není moc povzbudivé 🤦‍♀️😅to muselo být teda těžké pro vás

ema90
6. črc 2021

@martinatd Boleni briska? Zuby?
U nasich dvojcat je na zuby jeste brzo, ale kdyz je boli bricho, tak se taky vsemozne krouti a nespi dyl jak hodinu.
A nebo je uz pretazenej a proto mu nejde usnout.

jjasmina
6. črc 2021

@martinatd co naděláte, zvládnout se musí vše 🙂

mdch91
6. črc 2021

Jak psala @ema90, muze byt pretazeny. U nas urcite platilo, ze cim vice spanku pres den, tim lepe spal maly v noci. Ale jinak ve spanku deti do 3 let je hodne variabilni, co je normalni.

klko
6. črc 2021

@martinatd u nas takhle každé dite reagovalo na velky pocet lidi.....

martinatd
autor
6. črc 2021

@klko tak to by I sedělo za poslední 2 dny jich potkal hrozně moc. Moje chyba neměla jsem to dovolit . Tak snad to brzy přejde, ted si dáme několika denní oddech od všech

klko
6. črc 2021

@martinatd urcite to pomuze. Hale my jsme ted u mamky a nas malej skoro 6m nedava kdyz je nas vic. Proste rve

cinam
6. črc 2021

První syn kolem těch 3 měsíců spal úplně nejblbeji. Hodně se budil, tak jsem si ho rovnou nechala v posteli. Docela rychle to přešlo a pak byl zase v postýlce 😊