Ahoj holky, chci se zeptat, zda nemate nejake tipy jak na to, aby bylo miminko klidnejsi. Zavinuju, mazeme masti od Mustely na zklidneni (ta nepomaha), bily šum uz asi taky nezabira 🤣ja uz nevim, krasne v noci spinkal od 20:00 do 1:00 a pak do 6ti.. ted place i co hodinu a nic nepomaha. Nechce proste usnout, jakoby usina ale neco mu neda spat a to je pred spanim i vykakany, prebaleny, v cistem, napapany.. ani u nas v posteli nechce byt.. po chvilce place.. zkouseli jsme i polohovat na bok, na brisko.. nezabira nic. Uspim ho na rukou nebo v nositku, ale po chvilce co ho polozim tak place. Maly je plne na UM a mame stejne UM od narozeni , takze nemyslim, ze by nesedelo. Ach jo, ted spinka u me a porad se leka... a vubec nema ceho😒nevim jestli to neni brisko, ale vzdy pred spanim nahrivame, masirujeme pupikem a pekne se vyprdi..maly bude mit v patek 8 tydnu.
@hester92 muj maly ma 7 tydnu a 4 dny. To jsem rada, ze v tom nejsem sama.. ale samozrejme me to mrzi! 😞Kolik ma tvojee mimi?
@renatkaa1996 Nezkusila jsi dát heřmánek?
@klokanka31 nezkusila 🤔nekde to strašně hatí, že to je alergen.. dávám jen fenyklový čajík trošku nebo vodu. Myslíš, že bych mohla zkusit ten heřmánkový čaj aspon trošku před spaním?🤔 K dr jdeme v pátek tak se ještě poptám
Jak dlouho dáváte ten fenyklový čaj? Někdy má opačný efekt,naše malá měla po něm bolení bříška
@renatkaa1996 Nám pediatr taky říkal že to může být alergen, ale pak když byly malé nějak 2 měsíce, tak jsem to zkusila, a nic jí to neudělalo 🙂 on je speciálně BIO heřmánek pro miminka od narození.
@maci299 fenyklovy davam fakt obcas, dneska ho vubec nedostal a i tak mel zase histeraky 😞
@klokanka31 dobre, vyzkousime 🙂
@renatkaa1996 to znám pláč pláč 😭 u nás to bylo břicho jediné co pomohlo byly kapky na prdíky a světě div se byl klid 😁 a moje babička ❤️mi tenkrát poradila když položís malého do postýlky dej k němu triko co máš na sobě 😁 dělala jsem to a asi taky pomohlo spinkal krásné ❤️
@katkapavlik dnes to vyzkousim (chudak)😄
@renatkaa1996 byla to hrůza ještě , že už to mám za sebou držím palce 👍🍀🍀
@katkapavlik dekujeme, shodou okolnosti u nas byla dneska moje babicka a udelala s nim poradky😄a je lepsi ❤️ Ted se vzbudil na nocni papani a je zase takovy neklidnejsi😣ale spi na mojem tricku, ktere jsem mela na sobe cely den to bude mozna tim😄
@renatkaa1996 kapky na prdíky jsem používala Babycalm .
@renatkaa1996 kolik je malemu? Popisujes uplne moje ditko, mame to uplne stejne. Jsem z toho taky uplne zoufala. Budi se co hodinu a pul az dve, pritom pres den spi celkem pekne. Ale v noci sebou sile skube, zveda nohy, ruce nahoru. Brisko ho podle me neboli, hlady to taky nebude. Uz jsem zkousela temer vse a nic moc nezabira. Tak si pockam jestli bude mit nekdo nejake rady 🙂)