Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenost. Mám 4 týdenní miminko a od včerejšího dne je úplně jiný, přes den vždycky hezky spal a ted nevydrží pomalu ani 15 minut, porad se budi , vrtí sebou, kroutí se , ale neplace. Jakmile ho dám.na ruky zase usne, ale tak se furt vrtí. Přes noc spí krasne , včera se vzbudil jen jednou a dnes mi spal.od 10 až do 5 rána. Přes den mi nezbylo nic jiného než ho vozit doma v kočárku, ale jak nejezdí za chvíli se zase vzbudí... uz 3 dny má.vodnatejsi stolici, ale s prdikama nebyl nikdy problém, vlastně jsem do včerejška skoro nevěděla že mám miminko, je strašně hodny a nemá žádné bolesti a jestli jo hned se vyprdi a je klid. Už nevím co dělat.. včera jsem ho měla u prsu prisateho přes 2 hodiny protože si jinak furt cucal rucku a mlaskal.. pribira ale hezky za týden 300 g .. tak nevím, napadl mě ještě Vigantol nebo růstové spurty... děkuji za každou radu
@martinatd Muzou to byt prdiky, naši kluci dvojcata měli prdiky od 3 týdnu. Vykadili se po kazdem kojeni, ale i tak je bolelo brisko. Můžeš zkusit cvicut na brisko, jestli to bude lepsi, najdes řady tipů, jak a co s bolavym bříškem. A taky se miminko mění, takže jestli spi ted malinko, tak může byt nevyspaly, pretazeny. Zkus jezdit s kocarem, aby spal třeba 2hodinky a uvidíš, jestli to bude lepší.