Ahoj maminy, mám otázku... Našla jste některá trik na vaši ratolest, aby spala bez krmení celou noc? Malému je deset měsíců, večer chodí spinkat v 18 hodin, usně za chvilku sám, čímž chci naznačit, že ho nenutíme, zkrátka spinkat chce. Pak se vzbudí kolem 22. hodiny, 2,30 hodin a v 6 máme budíček. Jaké jsou vaše děti, zkušenosti a triky? Díky předem za odpovědi
@sussi0623
rohypnol? :D
Podle pravdy... pokud spala naše holcicka takhle, tak jsem to brala jako naprosto luxusní noc. Od cca půl roku do roku a půl byla schopná se budit někde mezi pulhod a hod... fakt klidně 10x za noc byla vzhůru. Chodila spát později, osmá devátá, vstavala mezi šestou, sedmou...
Za tohle bych u mladší dcery taky byla ráda 😁 vůbec nevím jak jsem přežila první dva roky kdy jsme víc nespali než spali. U nás se to zlomilo po druhém roce a od dvou a půl už konečně spí celou noc. Každopádně žádné triky a univerzální rady neexistují, aspoň podle mě. Chce to jen pevné nervy, hodně lásky a vydržet. 👍🍀💪
@sussi0623 kéž by kdysi náš syn takhle spával. Býval vzhůru nesčetněkrát za noc, když rostly zuby, tak i 3 hodiny v noci vzhůru a trvalo to třeba 4mesice v kuse. Do toho mlíko, atd atd. A vstával většinou kolem 5 ráno. Aktuálně jsou mu 3 roky a až teprve teď se stává, že spí celou noc, nebo přijde za námi a spí u nás. Myslím, že vaše dítko spí krásně.
Toto je naprosto skvělá noc. Jinak fakt asi už jen ten rohypnol 😀.
Je ještě malý.Ma nárok na jídlo v noci.Vydrž bude líp 💙
Bože to je zlaté dítě. Co bych za to u syna dala. Tehdy snad cokoliv. Čekám druhé a kdyby mi někdo slíbil že takhle bude moje dítě spinkat tak mu budu líbat nohy 😆 U syna ,cca v roce, jsme se dostali na hodinu až dvě spánku v kuse. Když byla dobrá noc.
@sussi0623 Moje malá od narození spí většinou celou noc, usíná cca kolem 22-23 hod.a spí do 8-9 hod. Tenhle týden teda jen do 7 ☺ a když už se v noci vzbudí (spíš jí vzbudím já, protože má noční běsy, tak se napije vody, a po uklidnění spinká dál... Na krmení se nebudila ani když byla kojená 🤔
Luxusní noc, teď se modlím u našeho druhého, kéž bych takový noci měla... První se budila co hodinu a celou noc začala spát až tak kolem 2,5 až 3 let....
V tomhle veku obe dcery vstavaly co hodinu, nekdy i casteji 🙈 U nas jsme museli pockat tak do 2 let...
@tynka9 já zkouším v noci nedávat prso, někdy jen otočim na bok , tak chvíli mrci, ale jen chvilku a usne a to se umí probudit takhle teď už třeba 4x, ale když dávám prso, tak třeba i každou hodinu.Jako někdy to klapne , někdy ne.. Mám pocit, že s odstavem bude spát i celou noc, ale ještě teď ve 13 měsících ji úplně nechci sebrat kojení a počkat aspoň do toho 1,5roku právě
Já myslím, že to máte docela v pohodě. :D
Jediné, co mě napadá tak zkusit nejakou ovesnou kaši například.
... díky vám všem za odpovědi! Už mlčím!!! 🙈 99 % z vás upřímne lituju!
Má nárok, žádné triky bych nezkoušela.
Jedno dítě mi začalo spát víceméně celou noc až po druhém roce, druhé cca v roce a čtvrt.
Oba k tomu prostě dozráli
No když byla dcera menší, od narození asi do 3m mi spala v kuse večer 9hod, já byla až prechrapana 😂ale pak se začala budit a pak pomohlo až když měla večer kaši, že se pořádně napapala a docela spala dlouho.
Naše děťátkok se budí 1x za noc. Chodí spát kolem půl 6 a vstává v 6. Mezitím se vzbudí většinou kolem druhé jednou na krmení. Dáváme UM, večer dostává kašičku a od té doby lépe spí. Někdy spí opravdu i celou noc, ale to tak jednou za měsíc se poštěstí. Jsem ráda, všichni říkají, jak se jejich děti budí i xkrát za noc. Samozřejmě se už těším až jednou bude spát celou noc 🙂.
Jak to tak ctu, tak jsem asi vyhrala v loterii 😁 Od pulroku se budila 1x v noci, od 11 mesicu spi celou noc. A tim mam na mysli 12 hodin v kuse 😊
Vas vsechny opravdu lituju, jak jste to zvladly? 😁
Zapsala jsem našemu nespavci do deníčku: první noc v kuse spal, když měl 3 a půl roku 🙂. Bylo to na Vánoce, narozeniny má v létě 🙂.
V deseti měsících mi usinal o půlnoci, budil se 3x za noc a vstával v 8.30 😁 a co nám pomohlo? Ve dvou letech jsem přestala kojit a od třetí noci spí v kuse.
@sussi0623 Gratuluju 🙂 Me se do cca 22 mesicu budila 5-10x za noc.. Zvladala jsem to velmi spatne.
@makovice88 musel sme 🙂
Kdyz byl (a stale to plati) maly pekne najezeny, tak spal celou noc... Sel o sedmi, sam usnul a spal az do 6-7 h.... Za nas dobre najezeny, nesmela mu byt zima (platilo i na starsi a stale plati)
@sussi0623 já bych popravdě za tohle byla ráda, malé ne 13 měsíců a budí se po 1-2 hod