Ahoj holky, mám takový dotaz na který nemůžu nikde najít odpověď, malé za chvilku bude 6 týdnu a odmítá mi čůrat do plenek, vždycky šílený pláč tak ji tu plenku rozepnu aby to měla povolené a šlo ji to dřív to tak fungovalo, ale teď... Nechám ji ležet na té plence i 15 min ona tlačí pláče, ale jak tu plnku vytáhnu tak v ten moment začne čůrat 🤷♀️ máte s tím někdo zkušenost? 😊 Moc mě to mrzí že se tak trápí..
Jinak je to běžné, že děti začnou čůrat po rozbalení, protože nechtějí do plínky. My bezenkovku taky praktikovali a bylo to fajn 🙂
@any01 Někde jsem četla, že čůrat pod sebe do plenek je v podstatě nepřirozený, že ani žádné zvířátko si nečůrá a nekadí do pelíšku...
@levandule_k něco na tom bude právě jsem to zkusila vstala a kroutila se, ale šla jsem s ní nad vanu a vazne se vycurala 😁😊
Dává ti krásně signály, že má potřebu 🙂
To je skvely! Ja bych ji vyhovela, prkne nad vanu nebo umyvadlo a bude to fajn 🙂 usetris za pleny
Co zkusit bezplenkovku? Prostě ji podržet nad nočníkem / umyvadlem a ona se vyčůrá. Zvlášť když si o to takhle sama říká, tak bych to zkusila.