Návyk miminka na vibrační lehátko

petraszi
29. říj 2018

Maminky, myslite ze je mozne, ze si miminko tak navykne na vibracni lehatko, ze by bez nej na navstevach plakalo? Jakmile usne po kojeni tak super ale jak je vzhuru tak se vzteka, rve a vylozene trucuje ze neni mozne ho uklidnot :( tak si rikam jestli to neni tim ze ho mame doma hodne v tom lehatku :(

astyna88
29. říj 2018

obecně tato lehátka jsou škodlivá a nevhodná, věřím, že návyk lze vypěstovat...hodně by v něm být rozhodně nemělo.

irena1111
29. říj 2018

Nevím jak staré máš mimi ale v lehátku by nemělo trávit příliš mnoho času. Jako když ho tam máš třeba dvakrát denně na hodinku tak bych v tom problém neviděla ale jestli tam tráví většinu dne a lehátko s ním vibruje tak se nedivím že mu to pak chybí

lucka662006
29. říj 2018

Nechávali jsme tak max. 15 min, 2x denně, připadalo mi, že by to mohlo být škodlivé na mozek nebo návykové, to vibrování, ale potvrzené to nemám, je to jen moje intuice. Ani nevím, proč to mají tak rádi. V lehátku byl tak 2x denně hodinku, ale vibrace max. 15 min, a ne najednou.

olga_
29. říj 2018

Mně přijde i 2x denně na hodinu, tedy dvě hodiny denně v lehátku neuvěřitelně moc! A pokud je to ještě víc, tak je to masakr, a pokud ještě s vibracemi, tak tuplovaně. Děti mám tak od 3 měsíců na zemi na podložkách a dece. Střídáme hrzdičku, polohu na bříšku, hrací deku, nošení v šátku, v náruči, procházení domu apod.
Namátkou třeba tento článek: https://supermamy.maminka.cz/clanek/pro-zeny-su...