Příští týden se vrátí z dovolené v Egyptě rodina. Chtěla bych je jít navštívit s ročním dítětem. Manžel však je proti tomu. Prý mám pár dnů počkat, jestli si nepřivezli nějakou nemoc z Egypta. Nebyli očkování. Myslím si, že jeho reakce je přehnaná. Co si o tom myslíte vy?
Já si myslím, že je to přehnaná reakce a klidně bych je navštívit jela 😉
Ja bych klidne pockala. Znama se vratila se silenou infekci v brise. Skoncila ve spitale. Pockala bych
Já teda nejsem přehnaně opatrná, ale asi bych taky v tomto případě počkala. Faraonova pomsta není nic příjemného a kdoví co mají v bříškách 🙂
Já si Faraonovu pomstu z Egypta přivezla a s ročním mimčem bych takovou návštěvu taky neriskovala 😀
Určo bych pár dní počkala,i když můžou být všichni v naprostém pořádku,ono ten risk za jednu návštěvu opravdu nestojí. 😉
ja myslim ze faraonova pomsta neni nakazliva ;) ale nejsem si tim 100pro jista
Určitě přehnaná není, počkala bych, člověk opravdu nikdy neví.....
počkala bych, můj muž skončil po Egyptě v nemocnici na kapačkách - s horečkami, průjmem a zvracením. Začalo mu to až po návratu - a to nebyla faraonova pomsta, tu jsme tam prodělali oba. Bydleli jsme v 4* hotelu a fakt jsme nevytáhli paty (já už byla těhotná), takže radši počkej 😉
já bych o tom asi takto ani neuvažovalo,pokud jsou zdraví, tak bych šla. Jsem si teda jako myslela, že tu faraonovu pomstu dostaneš tam a ne že přijedeš domů a dostaneš ji až za pár dní. To už je pak asi něco jiného. Ale vidím, že tady má víc holek jiné zkušenosti. 😒
Já si myslím, že člověk nikdy neví......Pokud to není nezbytně nutné, jela bych je navštívit třeba za týden.