Náušnice pro miminko

kristyna99
16. zář 2018

Ahoj, musí být náušničky pro mimčo zlaté? Nemůžou být třeba stříbrné nebo z chirurgické oceli?? Nemám navíc 2k,hlavně mi to přijde i zbytečné,může je ztratit a co pak.. 😁

leilinka1234
16. zář 2018

My jedeme klasiku, máme žluté zlato... Líbí se mi to a náušnice s láskou kupovaly babičky 🙂 nicméně co zkusit lékařský plast? Má je dcera kamarádky a vypadá to docela dobře.

syvi
16. zář 2018

Nemusí být zlaté, když mimčo snese stříbro, nebo chyrurgickou ocel a nebudou ji ouška hnisat 😊. Já byla s malou na nastřelení před týdnem v nemocnici, a tam jsme dostali jako úplně první plastové. Ty bude mít šest týdnů, a potom budeme dávat svoje.

bartakova_veronika
16. zář 2018

záleží na vás a také na miminku jestli to snese .... malé jsem nechávala nastřelit cca někdy ve 4 měsících .. měli tedy vydržet déle, líbili se mi a chtěla jsem jí ty plastové nechat co nejdéle to půjde ... jak na zavolanou když jsme pořídili náušničky tak vzápětí druhý den vypadl cvoček a museli jsme chtě nechtě vyměnit ... jinak mi jsme malé pořídili bílé zlato a cca po 5ti měsících zatím v pohodě ...

petronilkaa
17. zář 2018

Kvůli alergiím na kovy v rodině jsme dceři v 5 měsících nechali nastřelit plastové. Nosila je víc než rok, než jednu ztratila a teď má chirurgickou ocel a docela v pohodě. I když musím 1x za 2 měsíce náušničky sundat a dírky i náušnice vyčistit, to jsem u plastových nemusela.. Takže nemusí být zlaté 🙂

hojda
17. zář 2018

TAky jsme dávali bioplastové a super, navíc vypadají moc hezky v uších.

bayt
17. zář 2018

@kristyna99 No tak stříbrný bych nedávala určitě, ocel proč ne....

silwiin
17. zář 2018

Jako clovek, ktery se (nejen) piercingama zivi, rikam - ZADNE stribro, cerna v usich (a nechcete aby melo dote cely zivot cerny dirky v usich), na zlato taky pozor, dneska se tvari nausnice jako zlaty, ale zacnou cervenat, takhle jsem dostala zlate nausnice a po jednom dni v zahojenych usich zareagovaly - tzn do cerstve dirky nevhodne, stejne jako stribro to muze vyvolat alergie na kovy.
Ideal jsou chirurgicka ocel, titan a bioplast.
A hlavne doporucuju NENASTRELOVAT!!
Vzdycky se mi dela zle, kdyz vidim jak to nekdo doporucuje v "odbornym" clanku na novinkach a dalsich pofidernich periodikach.
Rozhodne to neni setrnejsi nez jehla, brecet to dite bude tak jako tak a co je nejdulezitejsi - nastrelovaci pistole NEJDE sterilizovat, a pokud vam bude nekde nekdo tvrdit ze ano, tak opravdu nepovazuji za sterilni postrikat kus plastu desinfekci.
Idealne tedy sterilni jehla, proskoleny clovek (jste-li z Prahy, doporucuji piercingove studio Hell - Shemon, mistr v bodytuningu, nejlepsi v CR)
Jen clovek musi zkousnout keho netradicni vzhled, ale v dnesni dobe uz nemuze sokovat pomalu ani duchodce🙂

snahnah
17. zář 2018

@kristyna99 Zrovna dneska jsem narazila na článek s videem https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nausnice-pro...

silwiin
17. zář 2018

@snahnah tak tenhle clanek je konecne trochu na urovni, prakticky vse je pravda, az na to nastreleni...

frenny
17. zář 2018

My jsme dostali darem zlaté, tak jsme měli zlaté, ale osobně bych dala spíš chir.ocel.