Ahoj, musí být náušničky pro mimčo zlaté? Nemůžou být třeba stříbrné nebo z chirurgické oceli?? Nemám navíc 2k,hlavně mi to přijde i zbytečné,může je ztratit a co pak.. 😁
Nemusí být zlaté, když mimčo snese stříbro, nebo chyrurgickou ocel a nebudou ji ouška hnisat 😊. Já byla s malou na nastřelení před týdnem v nemocnici, a tam jsme dostali jako úplně první plastové. Ty bude mít šest týdnů, a potom budeme dávat svoje.
záleží na vás a také na miminku jestli to snese .... malé jsem nechávala nastřelit cca někdy ve 4 měsících .. měli tedy vydržet déle, líbili se mi a chtěla jsem jí ty plastové nechat co nejdéle to půjde ... jak na zavolanou když jsme pořídili náušničky tak vzápětí druhý den vypadl cvoček a museli jsme chtě nechtě vyměnit ... jinak mi jsme malé pořídili bílé zlato a cca po 5ti měsících zatím v pohodě ...
Kvůli alergiím na kovy v rodině jsme dceři v 5 měsících nechali nastřelit plastové. Nosila je víc než rok, než jednu ztratila a teď má chirurgickou ocel a docela v pohodě. I když musím 1x za 2 měsíce náušničky sundat a dírky i náušnice vyčistit, to jsem u plastových nemusela.. Takže nemusí být zlaté 🙂
TAky jsme dávali bioplastové a super, navíc vypadají moc hezky v uších.
@kristyna99 No tak stříbrný bych nedávala určitě, ocel proč ne....
Jako clovek, ktery se (nejen) piercingama zivi, rikam - ZADNE stribro, cerna v usich (a nechcete aby melo dote cely zivot cerny dirky v usich), na zlato taky pozor, dneska se tvari nausnice jako zlaty, ale zacnou cervenat, takhle jsem dostala zlate nausnice a po jednom dni v zahojenych usich zareagovaly - tzn do cerstve dirky nevhodne, stejne jako stribro to muze vyvolat alergie na kovy.
Ideal jsou chirurgicka ocel, titan a bioplast.
A hlavne doporucuju NENASTRELOVAT!!
Vzdycky se mi dela zle, kdyz vidim jak to nekdo doporucuje v "odbornym" clanku na novinkach a dalsich pofidernich periodikach.
Rozhodne to neni setrnejsi nez jehla, brecet to dite bude tak jako tak a co je nejdulezitejsi - nastrelovaci pistole NEJDE sterilizovat, a pokud vam bude nekde nekdo tvrdit ze ano, tak opravdu nepovazuji za sterilni postrikat kus plastu desinfekci.
Idealne tedy sterilni jehla, proskoleny clovek (jste-li z Prahy, doporucuji piercingove studio Hell - Shemon, mistr v bodytuningu, nejlepsi v CR)
Jen clovek musi zkousnout keho netradicni vzhled, ale v dnesni dobe uz nemuze sokovat pomalu ani duchodce🙂
@kristyna99 Zrovna dneska jsem narazila na článek s videem https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nausnice-pro...
My jsme dostali darem zlaté, tak jsme měli zlaté, ale osobně bych dala spíš chir.ocel.
My jedeme klasiku, máme žluté zlato... Líbí se mi to a náušnice s láskou kupovaly babičky 🙂 nicméně co zkusit lékařský plast? Má je dcera kamarádky a vypadá to docela dobře.