Hezký večer, včera jsme byli s dcerou na nástřelení náušnic. Zdá se mi že jsou strašně vysoko. Co s tím? Měl jste to taky někdo tak a pak se to srovnalo?
Ja mam odmala nastrelene nausnice vysoko, no urcite se to nesrovna. Nemuzu moc nosit nausnice na takove to klasicke zapinani. Ale neni to nic tak hrozneho, co by me muselo trapit.
To jedno ouško mi přijde opravdu hodně. Těžko říct, možná bych to vyndala, nechala zarůst a ještě jednou bych jí "potrápila". Dávám to do uvozovek, protože sama jsem byla na nastřelení v dospělosti a nic hrozného to není.
z těchto fotek mi to už přijde mnohem lepší 🙂 ale pokud se vám to nelíbí, asi bych nechala zarůst a pak píchnout ještě jednou 🙂
Mne to teda prijde normalni 😉 Nikdy by me nenapadlo, ze by to mohlo byt vysoko. Hned jsem se sla podivat na sebe a mam to taky tak a zadny problem jsem nikdy nemela a to mam nausnic asi miliardu a vsechny mi sedi. Vubec to nereste, je to v pohode. Ja na to tedy prisla ted diky vam po skoro 30 letech 😃
@anettkah i já 😂 ale na první fotce mi to přišlo taky výš
Na prvních fotkách to vypadá výš. Ty druhé mi přijdou naprosto v poho a normální 🙂 myslím že to bude ok 🙂
Normalni...😉👍
Mně to teda připadá, že je má pěkně nastřelené, v dobrém místě...
@aurelie34 uričtě je to víš, než by to mělo být. A co s tím? Za mne nic, je to blbě udělané. Klasika u nastřelení. Těžko se to srovná, nemá jak.... Myslím, že s tím ale bude moc žít, jen ně všechny naušnice jí sednou .-)