Kde v Praze nechat dceři nastřelit náušnice?
Studio hell a nechat pichnout...lepsi nez nastrelit...primo se specializuji na miminka a je to lepsi kouknete na stranky😉
@krausik_88 No ja nevim, opravdu? Vzdyt tou jehlou to boli daleko vic. Mam jehlou pichane nausnice z detstvi i piercingy (nos, jazyk, pupik) a tohle bych tedy diteti fakt neudelala... Nebo je to nejaka jina metoda?
Pri nastrelu nepipla ani ta trileta, ani ta rocni.
Nastřelování náušnic Bany na Andělu.
@krausik_88 sama mám nastrele i spoustu piercingu a můžu teda říct, že pichnuti bolí daleko vic a taky to déle trvá.
V Hellu hlavne vyplaznes 1000,- + nausnice. Jinde nastreleni bez bolesti 600,- vcetne erar nausnic... jehlou to boli jako prase a to mam velky kerky na 5 mistech. Nastreleni je 100x lepsi. Ja obesla zlatnictvi u nas v okoli a v jednom nastrelovali. Nic jsem neguglila. Ty pistolky maji skoro vsude
Nastreleni Bany, pichani Hell! Jinam bych dite nesverila!
Pichat v hellu jedine https://hell.cz/blog/nausnice-pro-miminko-kdy-p... ja bych diteti nestrilela ouska.. Ano je to.sice o par vterin kratsi... Ale ne.no 🙂 kamaradka rikala, ze to tam bylo super a co ousko to 20-30 vterin. Odchazeli s usmevem 🙂 stoji to 1000 kc vc nausnic z bioplastu
Nechala jsem nastrelit v sunny smille, je to uz sice 4 roky zpatky, ale bylo to rychle, a ma je obe rovne ja mam pichane a mam jednu dirku dost sejdrem a spatne se tam i nausnice strka, davala jsem chirurgickou ocel, ja pri delsim noseni zlatych veci (par dni) otekam a mela jsem strach aby to dcera nemela stejne
Jednoznačné Bany - doporučuji. Zkušenost mám tedy z Brna, kam paní Šperlová jednou za čas jezdí. Rozhodně nastřelil, píchání by se mělo snad i zakázat. Pročtěte si stránky. https://www.nastrelovani-nausnic.cz/
Dceři je nastřelila sestřička u naší pediatričky, za 700 kč včetně náušnic, umrtvila jí ouška mastičkou a pak bylo za půl minuty hotovo, bez krve a snad i bez bolesti. Do píchání uší bych nešla... tohle byla rychlovka.
Díky všem za rady a názory 🙂
Taky můžeme doporučit nastřelení v Baby na Smíchově, případně kamarádka si chválila píchání v Hell. 😊
@anahavran Byli jsme na detskem ORL na poliklinice Zeleny pruh. Stalo to 600 Kc vc. tech nausnicek. A bezva, lekar i sestricka byli moc hodni. Doporucuji.