Nastřelení nebo propíchnutí uší?

ghata1
6. kvě 2017

Dobrý den maminky,
jistě je tady toto téma, ale co mne zajímá, zda je nastřelení náušniček sterilní. Slyšela jsem totiž, že se používá pistole, ve které se ta jehla nemění, pouze se tam nasadí ty náušničky, které již sterilní jsou. Naopak u propíchnutí uší jehlou se bere vždy nová sterilní jehla. Máte prosím některá z vás s tímto zkušenosti? Ostatní výhody a nevýhody znám, zajímá mne pouze tento problém. Byla jsem rozhodnutá pro nastřelení, ale nyní váhám. Děkuji. Jana

sola11
6. kvě 2017

Ahoj, tak samozrejme nesmíš nechat nastřelit ve zlatnictví. Na děti se specializujÍrán speciální "ordinace". Většinou jsou to magistry a věnují se teto problematice dlouho. V Praze je jich dost, v menších městech nevím.
Rozhodne doporučuji nastreleni.

kacireksro
6. kvě 2017

My byly na nastreleni,prijde mi to setrnejsi,rychlejsi,pry bezbolestne,to neposoudim,mala sice moc neplakala,to ockovani bylo daleko horsi.Co jsem tak cetla tak pri nastreleni ty usi tolik nehnisaji.Ja jsem urcite za nastrelení.ale je to na vas

ghata1
autor
6. kvě 2017

Moc děkuji. Nevíte někdo jak to je v Ostravě? A co ty akumpresurní body, řeší se to? Tak jsem se dozvěděla, že to ouško prostřelí ta náušnice.

evilin
6. kvě 2017

Ouško prostřelí ta náušnice. Udělá to cvak a je hotovo. Žádný stres. Byla jsem kdysi taky nastřelit a vím, že to nebolí, tak jsem byla klidná i u dcery. Vůbec to nehnisalo, nemá se s tím nic dělat pokud není nějaký problém (nelihovat, nemazat, neotáčet, zahojí se samo). Jinak náušnice nastřelila naše dětská doktorka podle aku. bodů. ;)

evilin
6. kvě 2017

@ghata1
Úplně jsem zapomněla, chodíme do Ostravy Poruby k paní doktorce obvodní. Ano řeší aku.body.

ghata1
autor
6. kvě 2017

Evilin můžete mi prosím napsat jméno paní doktorky? Děkuji.

ghata1
autor
6. kvě 2017

Ještě se zeptám zda máte tip na velmi lehké náušničky a asi i menší, možná z bílého zlata, ale není podmínka. Kolik by měly vážit? Děkuji.

junkka
6. kvě 2017

Nam nastrelovala doktorka, nastreluje se primo tou nausnici a opravdu je to uplne bezbolestne, deti se jen leknou a pláčou. Ja si dřív nechala nastrelovat 2 dalsi dirky do usi a dokonce jednu do nosu a nikdy jsem necitila nic. Kdybych neslysela cvaknuti, tak o tom nevim. No a vzdy se vse hojilo krasnem absolutne bez nejake péče. Jak mně, tak dceři

junkka
6. kvě 2017

@ghata1 nausnicky jsme objednavali z cutie.cz a spokojenost, maji nádherné🙂

michelette
6. kvě 2017

My s malou byli nastřelit v centru Ostravy, na náměstí nad KFC, paní co nám je nstřelovala byla skvělá, dala nám vybrat naušničky, poradila, že super je lékařský bioplast. Ukázala mi jak bude vše probíhat vše nejprve vydesinfikovala. Měla s malou neskutečnou trpělivost už s tím označením místa nástřelu. Malá se furt vrtěla. A pak už to bylo raz, dva. 😊

marcicek84
7. kvě 2017

dětem bych nastřelovala u dětského pediatra, který toto provádí, určitě ne v nějakém zlatnictví či kosmetickém saloně...nastřeluje se až po aplikovaných 2 dávkách hexavakcíny

korin
7. kvě 2017

Dceři jsem nechala nastřelit náušnice u paní Šperlové (nastřeluje v Praze a Brně). Dělá to dnes a denně, takže zkušeností má na rozdávání. Nakreslila tečky na ouška, probraly jsme jejich polohu, prověřila akubody. Své dětské lékařce jsem v tomto měla méně důvěry, přeci jenom má v nastřelování menší praxi (a nemám jí to za zlé).

alcar
7. kvě 2017

Nechavali jsme nastrelit u Mudr. Zvolské na staré poliklinice (Mephacentrum nebo jak se to ted jmenuje) v Ostrave Porube. Tato dr. nevyzaduje, aby bylo dite ockovano (coz moje dcera v 8 mes. jeste nebyla).