Ahojte 🙂
Chtěla bych ses vámi poradit a znát váš názor, jestli to není hloupost a jestli by mi vůbec děts.doktorka takhle uši nastřelila. Náš mrňous má 3 měsíce a jdeme jí nastřelit dírky na náušnice. Mě se hrozně líbi když mají holky náušnici klasika jak se běžně nosí a právě bych chtěla nahoře těsně nad ní ještě takovou tečku-malinkatou kuličku. Co myslíte jeto dobrý nápad tak malému miminku pichat dvě dírky nad sebou?
@lenkapolomska zbytečné, o tom by si později měla rozhodnout sama
@lenkapolomska taky si myslím že je to zbytečné a měla by si to rozmyslet sama až bude starší. A hlavně asi bych ji takhle malou netrapila s nastřelením 4 dírek. Když to sama bude pak chtít tak si to může nechat udělat
Ahoj, nech malou rozhodnout, zda chce mít dvě dírky v uchu. Dospělý člověk bude vědět, zda to chce a dokáže i vydržet nepohodlí spojené s nastřelením. Já malé nenechala uši propíchnout vůbec a v životě jí to nevadilo 🙂 Připadá mi to násilné někomu bez dovolení propichovat uši, dítě nevlastníme. Měla bych z toho černé svědomí a pocit, že jí ubližuju. Na oblečení se vyřádíme, i na účesech, ale propichovat někomu ucho?
Hlavne bych rekla, ze na tak malem ousku dve nausnice snad ani nastrelit nejde.
Prijde mi to zbytecne a ani se mi to nelibi, natoz na miminu... nase mala bude mit klasicky nausnicky... jde tohle vubec?
@lenkapolomska náušnice mám ráda, ale toto je opravdu zbytečně. Navíc si myslím, že to ani nejde..
Jako jednu z kazde strany, proc ne, to je bezna zalezitost. Ale dve dirky u tak maleho mimca jsou zbytecne a mela by si o tom v budoucnu rozhodnout sama.
Nedávala bych a to sama mám v uších 7náušnic 😊
Ne, dítěti bych to neudělala
@lucka662006 nechápu tvůj příspěvek. Jsou rozhodnutí náušnice píchnout, náušnice se jim líbí, chtějí je a ty tu řešíš věci typu není tvůj majetek a že to je násilné 🤦♀️ naprosto zbytečný. Tvůj názor patřil do diskuze "Mám píchnout náušničky teď nebo počkat, až bude starší?"....
A píchla bych jen 2 dírky... 4 jsou na tak malé ouško moc a nechala bych to později na ní 🙂
@leilinka1234
ja s ni souhlasim,dite by si melo rozhodnou samo
Myslím, že nikdo rozumný a zkušený by to ani nenastřelil. Na takovém malém oušku by se těžko daly najít dvě místa, kde by se dala bezpečně a správně nastřelit naušnička.
Já jsem byla s třeba s malou v jednom piercingovém studiu a tam paní nastřeluje až od půl roku. Říkala, že u těch malých oušek se špatně trefuje vhodné místo.
@zelenaesmolda... stejně tak jako dáme dítěti prostor vlastně si říct, zda to je děvče nebo chlapec 🙂 ale o tom ten dotaz nebyl.
@leilinka1234
tak jestLi je dite transgender tak to neovlivnis
@leilinka1234 Nechápu Tvůj příspěvek, zakladatelka se ptá na naušnice. A trvám na tom, že propichovat někomu bez jeho souhlasu ucho, protože se mi prostě líbí jak to vypadá, je násilný a svému dítěti to neudělám a nechám na něm, ať si rozhodne, zda to chce nebo ne.
@lenkapolomska myslím,že žádný z doktorů, Ti tohle pro mimco neudělá. Navíc, nevíš jak bude reagovat na náušnice, může to malé otikat, hnisat......a za další, takhle malé mamčo ještě "trápit" dalšíma nausnicema navíc? 😉 nech to na ni, až bude starší.
Asi máš pravdu,prdím na ni. 🙂
Díky ale za tvůj názor 😉
Myslím si, že je to zbytečné... Proč?bude frajer?