Nastřelení náušnic - jak se o ně potom starat?

oplik
21. únor 2019

Poraďte jak se správně starat po nastřelení náušnic? Každý mi říká něco jiného.... Děkuji za rady všem zkušeným maminkám ☺️

beata.n
21. únor 2019

Nestarala jsem se vubec, jen po koupani jsem zakapla lihem. Nehnisalo to. Pani mi i rekla neprotacet

pavla555
21. únor 2019

Taky jsem se nestarala... Jen kontrolovala a asi jednou za 5dni ,,prejela lihem,, A vse bylo OK

jannym
21. únor 2019

nejdřív jsme čistily jednou týdně, po pár měsících si naušničku vytrla o oblečení a pak jí ta dírka hnisala...ale to už je jiný případ

sus3nka
21. únor 2019

Nechali jsme nastrelit v 8 měsících a vůbec jsem se o ně nestarala. Vůbec jsem na ně nešahala. Ničím nečistila. Jen jsem po nastřelení asi 3 dny nekoupala malé hlavičku.

miba10
21. únor 2019

@oplik nechali jsme nastřelitve 3 měsících a dr automaticky napsal Framykoin a ten jsme mazali cca 5 dní. Vše v pořádku, mohli jsme koupat všechno

eldrag
21. únor 2019

protačet a mazat framykoinem cca 3 den po nastreleni (i z ordinace sla s namazanyma ouskama) asi tyden, vse v poradku.

oplik
autor
21. únor 2019

@eldrag někdo právě radí protacet někdo zase ne...... Někdo mazat někdo ne tak nevim🤔

krachken
21. únor 2019

@oplik Já se nestarala nijak, nastřelovala pediatra a říkala, že nechat tak. Ale řídila bych se tím co vám řekne ten, kdo bude nastřelovat.

oplik
autor
21. únor 2019

@krachken ano asi máte pravdu všude radí něco trochu jinak...

eldrag
22. únor 2019

@oplik holce teda i ted zlate nausnicky obcas "prirostou"takze vazelinkou jednou za 14 dni pekne protocime a promazem... Nemysliim, ze by to mohlo uskodit, a pomuze ji to aby nausnice netahaly. 🙂 delej jak ti rozum radi...

journals
22. únor 2019

nastrelene nausnice se nesmi protacet! Je to rana ve ktere se musi udelat strup a nova tkan. Protocenim se strhne a musi se utvorit nanovo a tak porad dokolecka. Urcite neprotacet, dirka s nausnici nezaroste!