Naše mléko kozí. Zkušenosti?

10. lis 2022

Dobrý den,

Můj měsíční syn trpí na hrozné bolesti břicha, několik dní přestal dokonce už sám kakat a musíme rourkovat, jinak cely den tlačí a po každém jídle pláče. Jsme na ybeba sensitive. Doktorka nám dala laktulosu ať zkusíme jestli pomůže a řádila dávat trochu vody, jenže na laktulose jsme dva dny a stejně jsem musela rourkovat. Dala nám ještě recept ja nutrilon alergy care s tím, že muže mít ABKM. Je pravda, že predtim měl stolici více prujmovitou ale to mohlo být i tím, že jsem mu mléko více ředila. Nemá vyrážky, nemá krev ve stolici. Tak jsem zkusila objednat ještě naše mléko kozi, mate zkušenost ? Pomohlo?

Děkuji!

slunea
10. lis 2022

Ta ABKM je dost pravděpodobná. Spíš bych věřila tomu Nutrilonu, kozí velmi často při ABKM vadí taky. Ale někomu nemusí, vyzkoušíš, uvidíš. Ten Nutrilon dávat nechceš?

autor
10. lis 2022

@slunea četla jsem hodně, že taky ty deti dost staví a trpí na břicho. Tak jsem si říkala, že první vyzkousim do kozi a když nepomůže tak zkusíme ten nutrilon. Je mi ho líto jak se neustále krouti

pampeliska1313
10. lis 2022

Zkoušela jsem kozi taky. Synovi tehdy abmk vyloženě neřekli, ale x hodin v kuse plakal, zácpy, prujmy, nevim co všechno. Kozi mliko nepomohlo..po potvrzení abmk pomohl až Nutrilon na recept - a to jsem s klasickým Nutrilonem měla fakt problém u syna a nechtěla jsem ho proste.. doktorka mi říkala ze to kozi je to v podstatě to samy jako “normální” a vyloženě na abmk k prdu.

hela128934
16. lis 2022

V tom mléce nasli nejakou nebezpečnou bakterii a stahuje se z prodeje!

tehulinka91
22. lis 2022

Nutrilon mu dej, uleví se mu