Ahoj, přemýšlím jak budu řešit nákupy s mrňousem, který už tak během měsíce nebude v sedačce - vajíčku a na to, abych ho posadila do nákupního vozíku se mi zdá ještě malý. Sice sám sedí úplně v pohodě, ale není možné ho tam připoutat a celkově se mi to zatím nezdá moc bezpečné - hlavně kvůli bezohlednosti ostatních.
S kočárem velký nákup neudělám, navíc bydlím dost daleko od obchodů, takže v dešti apod. stejně musím vzít auto, bez nosítka jsme se doteď obešli a kvůli pár nákupům ho pořizovat nebudu, ideální je samozřejmě nechat dítě doma 😀 ,ale to taky není vždycky možné...
Tak, jak nakupujete vy??
Ahoj holky, chtěla bych trochu obnovit tuto diskuzi - zajímalo by mě, kdy jste začaly posazovat své dítě do nákupního vozíku. Nemyslím tím samozřejmě dovnitř, ale do té minisedačky vepředu..
Až když už delší dobu sám seděl, někdy před 1 anrozeninama. Jinak jsme jezdila s kočárem, ale v košíku je vždycky nadšený 😀
Taky před rokem věku. Předtím jsme jezdili nakupovat ve dvou - já jsem vezla kočár a manžel vozík.
Menší bych asi fakt nedávala do vozíku - někdy je to pěkná strkanice a navíc ta čistota vozíků nic moc... 😝
A párkrát jsme vlasně dali do vozíku vajíčko - ale to bylo málo.
No, my začali dřive 8-10 měsíc... ale asi záleží na konstrukci a vývoji dětí... mě děti už na sedmi měsících chodily kolem postýlky, takže košíček nebyl problém.... ale jinak můžou se dát do klokanky či šátku na břicho - ale je to při nakupování méně pohodlné....
v některých obchodech mají košíky se sedačkama (takový ty šedivý fujtajbly) na místě, kde jinak dáváš vajíčko...řeším stejnej problém, ale asi ho tam prostě posadím a budu to střídat s nošením, samozřejmě se na něj musí dávat pořád pozor, ale jinak to asi udělat nejde, těch možností tolik není... 😒