Ahojte, moje holčička (4 měsíce) má od narození vleže lehce nakloněnou hlavičku na pravou stranu. Máte někdo taky takový problém? Zítra mám jít na rehabilitaci a začít Vojtovu metodu, prosím, napište mi, jestli máte s tímto cvičením nějakou zkušenost a kdy se to tak začne zlepšovat. Děkuji moc
My měli podobný neli stejn problém, cvičíme Vojtovku asi tak od druhého měsíce a hlavička se srovnala skoro okamžitě - měli jsme ji zablokovanou. A te´d už jen dolaďujeme aby se malej hezky srovnal než začne lézt. myslím že pokrok uvidíte třeba už za 14 dní 🙂 Z mé zkušenosti můžu říct že to jde opravdu rychle - a to už teď trošku to cvičení flákáme 🙂 Ale snaha tu je a i pokroky taky - ze začátku jsem musela být na sebe i malého přísná aby jsme cvičili dost často i když se nám nechtělo a výsledky super!! 🙂 Určitě to zvládnete taky rychle 🙂
Ahoj, od necelých 4 měsíců jsme taky cvičili Vojtovku, taky kvůli nakloněné hlavičce a protože ještě nepásl koníky. Vojtovka výborně zabírala, skončili jsme s ní někdy, když bylo prckovi 6 měsíců.