Synovi bude za 14 dní rok a najednou ze dne na den odmítá jíst. Každá lžička je boj a to byl předtím super jedlík. Jsme týden po očkování hexou, šíleně slintá a má rýmu, předpokládám, že je to vše k zubům.
Jen mě zajímá, kdo to měl stejně, jak dlouho to období trvalo.
U staršího syna si toto nepamatuji.
U nas bylo u zubů to samé. Kolkrat byli deti jenom na Sunaru klidně i tri dni.
Ahojky, muj prvni syn toto take nikdy nemel. A ten druhy se ted v deseti mesicich - urcite kvuli bolesti ze zubu - "odkojil". Mel uz predtim trikrat takovou krizi. Proste nevzal do pusy nic. Vzdy zuby. No nektery to tak maji proste. Doufam, ze ted uz to mate dobre a je trosku klid.
😍
To budou zoubky! Dcera nejí 3-7dní před každým prořezáným zubem. Záleží který se prořezává, popřípadně kolik se jich snaží dostat přes dáseň.
u nas taky - klidne i 10 dni ani sousto jen mliko. do toho mela jeste pres 39 horecky skoro tyden ... fuj ☹
Bohužel asi nepotěším, ale mladší syn v cca 13m přestat jíst (do té doby jedl "všechno") Od té doby jedl jen jogurt a smoothie (kadil i 7x denně) a UM. V 17m odmítl smoothie a od té doby do něj cokoliv dostat je boj. Ale bonbóny nebo sladké obecně ... To by jooo. Ale to se mu snažíme nedávat. Teď jsou mu 3r a 2m. Od října chodí do školky, kde naštěstí jí a jsem ráda. Od starší dcery jsem to neznala. Někdy dal jen UM a jeden rohlík za den ...
Držím pěsti, ať syn začne znovu jist. Chce to vydržet, stále zkoušet a nabízet. Určitě se Vam to podaří společně zlomit.
@markokolin ahoj, zoubky = total boj s jidlem. Je mozne ze bude odmitat jidlo i nekolik dni, nezbyva nez cekat, az mu zase bude lip. Pokud kojis, nakoj, kdyz se nenapapa, pokud davas um, nahrad prikrm um. A snaz se, aby odpocival. Drzim pesti a preji pevne nervy 😊