Ahoj,mam rychlodotaz,mala mi pokakala rucnik na kterem lezela,premachla jsem ho ve vane ale musim ho vyprat.Je lepsi ve studene vode nebo na 90?Krev se pere ve studene,co hovinka?Pridam zlucove mydlo pro jistotu at neni flekaty.Poradite?
@jaaaninda tak o bakterie mi nejde,spis o ty skvrny,kdybych to vyprala na nizkou teplotu tak to prezehlim a bakterie jsou taky pryc
@zelenaesmolda tak pokadeny oblečení preperu v ruce jelenem a dám na 60,tak bych to udělala stejně. 😊
@petrasipkova1 diky 🙂 jelena nemam tak pouziju zlucove mydlo
@zelenaesmolda já u malého pokadene věci peru na 40 stupňů a vždy se mi vše vypralo. Ani jelena ani žlučové mýdlo nepoužívám.
@dominikaromanova a zehlis to pak?
@zelenaesmolda, dříve ano, teď už ne.
vsechno peru na 40, max pridam vanish... z nektereho obleceni skvrny od bobku nejdou odstranit ani na 90, ani zlucovym mydlem, lanzou ani vanishem... nejvic se mi vyplatilo hned premachnout v ruce dokud to nezaschne...
@lida9 me to vcera nastesti pustilo,premachla jsem to nez to zaschlo a pak dala vyprat na 60 potrene zlucovym mydlem a ani skvrnka 🙂
Vzdycky namocim do jelena v teple vode na noc a pak preperu. To jedine mi tu vajecinu krasne pustilo. Ja kupuju kostku a pak si ji nastrouham...
@zelenaesmolda ohledně skvrn neporadím, to bych jen před praním potřela tím žlučákem. Každopádně kvůli hygieně a zničení bakterií vyprat minimálně na 60.