myslíte že můžu vzít na chvíli na sánky půlroční mimi?Dám kombinézu fusak a deku.
Ssarka vždyť je to jen tvoje věc. My jsme s Michálkem byli poprvé včera v deseti měsících. A bylu mu to úplně jedno, že nejede v kočáře, ale jede na saních 😀
taky bych nedala, ten vzduch je mrazivy, vitr.. ditko na to neni zvykle ani pokozka..v kocarku ma pod boudickou urcite klima, nedycha tak ostry vzduch..
na sankach se jeste najezdi..
@ssarka mi byli s Adélkou na horách když jí bylo 5 měsíců,byly stejné mrazy jako teď.Nevím jestli tvé dítě užř sedí,ale já A. oblékla jako do kočárku,zavřela do fusaku a na sáňky položila(spodek fusaku upoutala pavoukama aby nemohla zklouznout)přez sáňky jsem dala pláštěnku na kočárek a A. tam měla krásný teplo jak si to tam zadýchala.Když jsme přijeli domu tak měla teplý i tvářičky 😉
Podle mě je celkem dost mráz na to jít s takhle malým mimi ven u nás je -12 ☹ Byla jsem dnes s naším dvouletým ale jen před barákem na půl hodiny sklouznout se na boby a je strašná zima...☹
Když už na saně tak bych zkusila přidělat hlubokou korbu na saně ,ale až bude trošku menší zima 😉
Nám sáňky přinese Ježíšek, takže po Vánocích určitě s malou vyrazíme, ale jen když bude kolem 0. V těhle mrazech bych nejela. Po Vánocích jí bude 7 měsíců. Bude mít kombinézu, fusak a deku, takže snad to bude v pohodě. Už se moooc těšíme 🙂 Jo a ještě nesedí, takže to budu muset nějak vymyslet, aby byla v pololehu.
taky bych v těchto mrazech s tak malým děckem nejela
Malé je 8měsíců a chodím ji ven povozit na sáňkách (nesáňkujeme z kopce, jen ji vozím na rovince, chvíli pomalu, chvíli rychle...), pokud je na to počasí - nechumelí, nefouká vítr, není víc než mínus 5 stupňů...má kombinézku, fusak a pod ním na sáňkách ještě teplou deku, okolo krku ji dávám ještě slabší deku, aby byla zachumlaná. Jsme venku tak 20-30minut. Moc jsem se na to těšila a líbí se to nám oběma moc 😵 😵
Nám je 7 měs a týden a sáňky jsme v týdnu byli vyzkoušet... Byli jsme teple oblečený, ve fusaku, vypodložený dekou abysme byli v pololehu a mohli mít přes pusinku a nosánek šálku a šlo to... Bylo -5 st. Po návratu byl malý krásně teploučký... 🙂
já bych tak malý mimi taky nedala
Taky bych nedala, ale ne kvůli mrazu, ale kvůli poloze - jak tam bude "sedět"? (Přepokládám, že ještě sám nesedí.) Nebo ho položíš? 😖
já už jsem minulý týden malého také vozila na sáňkách, sice jen po zahradě asi na půl hodinky ale byl nadšený, řehtal se až se zajíkal 🙂 máme na sáních takovou tu zábranu, tak jsem mu to vypodložila dekou a takovým jakoby polštářem aby byl jakoby v polosedě, kombinézku, fusak a ještě jsem dala deku přez něj. Takže já jsem pro sáně, ale jak psala elviie - když nechumelí, nefouká a není víc jak -5°C !! 😉
@shaula já tak taky nikoho neviděla,spíš naopak jak spoustu rodičů násilně do těch saní posazuje.Proto píšu že to jde i v leže a možná určitě i pohodlněji a lépe 😉 proti tomu spadnutí jsem právě použila těch příchytných pavouků a byla na saních dokonale napevno 🙂 možná ještě někde najdu fotku aby si případně ostatní kdo uvažují s takovým prckem na saně mohli udělat představu....
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/myskyva/albu...
jinou jsem nenašla ale pokud se dobře podíváte tak pod pláštěnkami prosvítají pavouci a je vidět že děti jsou opravdu na pevno a pláštěnky jsou z kočárků a otvor na dýchání maj opravdu veliký a přezto tam mají teplo 😉
ahoj, tak já na horách nebydlím a s kočárem jsem dnes málem nedojela 😖 A nějak občas ven musím, mám děcka dvě a vesnice je rozcouraná, když potřebuju na poštu a nakoupit, tak to musím oběhnout z jednoho konce na druhý. Auto to neřeší, parking tu prakticky neexistuje, silničáři odmetají ze silnic na parkovací místa a chodníky. Tož musím vyřešit saně, ale ve 4 měsících je to těžké.
A jak to dělají maminy, který bydlí na horách? To jako nechodí celou zimu ven...? S kočárkem se to fakt na horách nedá. Já myslím, že když je mimčo pořádně oblečený a zabalený a má přes sebe třeba ještě tu pláštěnku, tak žádný problém 😉 Samozřejmě když není mráz jako když praští, ale to nejde ven ani pražský miminko 😎
@med maminky které bydlí na horách si podle toho kupují kočárky 😀 😀 Ne, bydlím v Krkonoších mám dcerka také 6,5 měsíce na sánky chodíme. A nejjednodušší řešení? přidělat na sánky boudičku z kočárku 😉
tak to je na tobě, já bych ho teda nedala 🙂