Můžu s dcerou 6 dní po očkování do MHD?

anny87
26. kvě 2019

Ahoy. Malá je po prvním očkování, (černý kasel, tetanu....) + prevenar 13. Zítra to bude 6 dní. Nejradši bych zůstala v bezpečí doma a procházky v přírodě, ale zítra musim jet MHD a musím zařizovat ve meste. Jaké je nebezpeni že něco chytne??

miba10
26. kvě 2019

@anny87 žádné

olga_
26. kvě 2019

@anny87 Tak asi takové jako jindy (takže určitě ne žádné, ale prostě nějaké tam je). Jinak bych se spíš zaměřila na to, abyste příště neočkovali dvě vakcíny najednou...

puhelin
26. kvě 2019

Dve vakciny najednou oslabi telo urcite mnohem vic, ale pokud musite, tak se neda nic delat. Budte klidna, ale priste fakt dve najednou nedavejte.

miba10
26. kvě 2019

Tím žádné jsem myslela že je riziko jako normálně 🤦‍♀️ jinak já male taky dávali obě vakcíny najednou a bez problémů. Byli jsme normálně venku a nic se nedělo. Samozřejmě každé dítko může reagovat jinak. Ale jsem ráda, že jsme to měli při jednom a nemuseli chodit několikrát.

olga_
26. kvě 2019

@miba10 Tam je hlavně riziko v tom, že kdyby se objevily nějaké vážnější NÚ, nevíš, na kterou to bylo vakcínu atd.

miba10
26. kvě 2019

@olga_ jak říkám, každé dítko je jiné a každé to snáší jinak. U první jsme měli zvýšenou teplotu a pak už nic. Ani po MMR

jannym
26. kvě 2019

Nase dr vždy po očko říká 3 dny klidový režim (ale pokud nejsou žádné reakce v podobě teplot netřeba být zavřeny doma) se synem jsem to tak praktikovala starší jsem na tři dny omluvila ze školky a další dny jsem ji i se synem ve vaku vozili do školky máme to daleko 20min tramvaji a musím zaklepat vše v pořádku

anny87
autor
26. kvě 2019

Děkuji holky. Jsem hned klidnejsi