Ahoj holky mala dostala od Nuttilonu zahustovadlo mleka...Ale problem je ze mi prujmuje jako blazen treba 3x za den prujem.Pred tim nic.
To zahustovadlo do mleka ma proto ze uz ma 1,5 mesice rymu a jsou ji 3 mesice a nevi se proc.Dr si myslela ze je tp kvuli mliku ze ublinkavala tak ji nasadila to zahustovadlo.Musim teda rislct,ze neublinkava ale zase ma fakt prujem(zlutej a v tom nejaky hrudky)
A zkousela si na to ublinkavani mleko proti tomu?
https://www.prodeti.cz/pocatecni-mlecna-vyziva/...
@zrzeckas nezkousela...dr rikala ze by to prisuzovala k te ryme...driv to nebylo
@natysnovec mozne to je, mala ma ted rymu, jsou ki v dubnu dva a vcera mi blinkala. Ale prujem nema... Kdyz byla ve veku vasi dcery, tak blinkala, protoze se moc hybala, zkusila jsem ten nutrilon a zacala i min kakat (pro me to bylo nezadouci, mela problem skakanim). Tak me napadlo, ze by to mohlo pomoct, papani by mela udrzet v brisku a mohlo by se zahustit i to kakani. Treba se optat i dr, jestli by to pomohlo 🙂
@zrzeckas volala jsem s dr a rikala mi ze ti mlikem a tim zahustenim to neni ten prujem(jinak uz neublinkava)rikala,ze by to chtelo probiotika ze by mohlo byt neco se strivkama jak ma tu rymu a hleny ze to jde vse u tech malych deti do traviciho traktu.A tim to muze byt zpojene.A hlavne rikala ze mimina kakaji kolikrat i 3x za den.Tak nevim.Kazdopadne v pondeli volam k te svoji dr a hlavne mame v podneli jit na nosni,krcni kvuli vysledku s nosanku praly ji nudle.Tak uvidime co bude.Rikala ze kdyby neco vic a zhorsovalo se to ze mame priject na pohotovost.Uvidime.Smeje se,povida,takze je vse ok.Ani neplace...a myslim ze kdyby plakala,ze ji bude neco trapit.
Tak snad to nebude nic vazneho a poradi na tom nosnim, krcnim 🙂 praji hodne 🍀🍀 aby to dopadlo vse dobre a mala aby se toho zbavila, co nejdriv 🙂
Ale fakt minimalne 3x denne kajdi.Nevim co s tim.Docela me to znervoznuje.