Ahoj mamky, mám s malým problémek, chudinka se mi začal sám fackovat, a jakou si dokáže natáhnou 😢 Nikdy u nás neviděl ani jednu facku, dostává občas plácnutí na plenku a nebo na ručičku, když provede něco, co mu třeba 5x zakážu, ale opravdu nic hroznýho.
Od porodu se léčíme na hyperaktivitu, měli jsme vnitřní napětí, ale v okolí neznám většího flegmouška 😀 než je náš malej.
nemáte s tím někdo zkušenosti?
Je nám rok a naše prabába ho tedy učí takový ten vojenský pozdrav, tak nevím, zda to nemá být ono a on to jen trochu víc prožívá, ale perdu si dá, že se občas divím, že druhou nevezme o zem.
Mám hlavně hrůzu,aby se nám nevrátilo zase to napětí, už to bylo OK 😎
Děkuju za zkušenosti 🙂
ahoj tak můj malý to dělá taky ,ale naštěstí ne často.A jak mu řeknu že to nemá dělat tak se na mě dívá jako kdybych byla z jiné planety,ale za chvilku přestane 😉
Tak sand u tebe to bude jenom nějaká etapaeho vývoje
To my ho to taky nenecháme dělat, ale když jsem mu to včera zakazovala celý den, tak se začal bouchat ovladačem 😠
Taky mě už napadlo, jestli ho třeba ta šešulka nebolí, nebo třeba nemá vodu v ouškách, ale fakt nevím, jinak je normální živel, fakt nevím, co s tím, dneska trochu polevil, tak snad už toho nechá, jen to byl nový pohyb 😖
Jen doufám, že to nebude epi, včera se mi začl do toho ještě jakoby oklepávat ☹ Tuhle diagnozu ještě v rodině nemáme, asi jedinou 😒
mysulka: mně se Míša začal fackovat kolem 10tého měsíce, kdy se nám hodně rozběhlo růst zoubků, (osum najednou!) asi ho to bolí tak si vždy dá pořádnou ťafku do frňáku a pak si jěště projede po nosu a pusince 😉 nevím kolik už máte zubů ale třeba vám jdou další ... 😉 16-20.m - špičáky, 12-16.m - první stoličky, 20-30.m - druhé stoličky
ahoj, je to zvlastni... snad napodobuje ten pozdrav 🙂
nas mrnous se obcas sam placa do hlavicky, kdyz se predtim uhodil treba o nabytek, tak mi to pak takto ukazuje, ze ho to boli a tak, ale fackovani to neni...
drzim palce, urcite to neni nic zavazneho