Monitor dechu Snuza

luca1987
13. led 2018

Maminky prosim o radu. Chci si koupit prenosny monitor dechu. Deskovy doma mam, ale dcerka spi se mnou v posteli, tak bych rada i ten prenosny. Dívala jsem se na ten od Snuza, ale jsou tri typy. Snuza Go, Snuza Hero pripadne Snuza Halo. Jen nevim, ktery vybrat. Koulala jsem i na ten Respiense. Dekuji za rady a zkusenosti.

misa357
13. led 2018

Je ti ale jasný, ze to bude fungovat, jen když bude v te posteli sama. Rozhodně ne, kdyz budeš ležet vedle ní.

luca1987
autor
13. led 2018

@misa357 projela jsem si hodně diskuzi a plno maminek psalo, ze ten přenosný pouzivaji hlavne kdyz spi dohromady s ditetem. Jen nepsali jake pouzivaji. Proto jsem se na to chtela zeptat.

misa357
13. led 2018

@luca1987 Jestli mají Snuza, tak zbytečně, protože ten snímá i je. Tudíž je k ničemu. Taky s malým spím a neobjevila jsem žádný, který by v takovém případě fungoval. Netvrdím, že neexistuje, ale Snuza to určitě není.

kativka
13. led 2018

@luca1987 měli jsme Snuza go i ten Res..., za me Snuza jedine. Funguje i ve spolecne posteli, kolikrat houkala, nez jsem se poucila,jak spravne uchytit na plinku. Byla fajn i na cestovani,ze jsme netahali desku. Myslim cestovani,kde pak byli v klidu. Do kocarku jsem ji taky davala, když tam usnul a kočár se nehýbal. za mě super věc, podložku jsme vyuzili v jiných situacích než mobilní

luca1987
autor
13. led 2018

@kativka moc dekuji, takze funguje v pohode i pri spolecnem spani, ze?

@misa357 Me to totiz prijde zvlastni aby nefungoval, jelikoz ho ma dite na brisku a rekla bych te snima pihyb briska, ktere se hybe pri dychani.

kativka
13. led 2018

@luca1987 jj,, kolikrat mi pipal,pak uz jsem se naučila, jak utahnout plenku, aby nespadl. Snuza mi prisla citlivejsi a na obsluhu praktičtější nez Respi. Budeme ji potreti kupovat znovu. Váhám jen mezi jednotlivými modely :( někdo poradi?

misa357
13. led 2018

@luca1987 Podle výrobce je dostatečně citlivý, aby vnímal i pohyby ktere se na dítě přenášejí, z vedle ležící osoby.

luca1987
autor
14. led 2018

@kativka prave, jsem na to stejne. Nevim ktery z tech tri

@misa357 aha. Ja se k navodu nikdy nedostala. Ale i tak dekuji za reakci

misa357
14. led 2018

@luca1987 Já psala všem výrobcům, které jsem objevila, ze prodávají u nás.