Do pr....! Už poněkolikáté se mi spustil alarm, dvě minuty po sobě. Včera v noci třikrát, když se mi to stalo poprvé, málem jsem se přerazila a dostala infarkt. Je to normální? To fakt to moje dítě přestane dýchat na tak dlouho, nebo je to pokažené???
A nemělas monitor už v porodnici? U nás ho mají a Kačka mi ho několikrát spustila, tak mi dali jiný a taky spustil. Doma mi pak taky ještě párkrát tohle vyvedla. Jednou jsem se tak lekla, že jsem vylítla z postele, zakopla jsem a hlavou jsem vrazila do postýlky 😀 Vždycky ale bylo vše v pořádku. Když jsem ale Kačku pozorovala při spaní, tak občas dýchat zapomínala, třeba na 8 vteřin. Prý je tohle normální (říkal pediatr) a ještě že mám ten monitor (to taky říkal).
A máš nové baterky? Někdy to zlobí, když jsou slabé. A nemůžeš si od někoho půjčit jiný monitor na vyzkoušení? Tak bys asi nejrychleji zjistila, jak na tom jste.
No, v porodnici jsem měla svůj, už na mně nevyšlo. Fungoval. Poprvé se mi to stalo po měsíci. Mi to připadá, že jsou takové období klidu a častých alarmů. Vždycky přilítnu a malá v posteli mrká, co se děje a hned spí dál. Naštěstí alespoň ona je v klidu, já z toho asi zešedivím zachvíli 😀 Baterky zkusím vyměnit, kontrolka sice nesvítí, ale možná to bude lepší. Když jsme na chatě, tak to s sebou neberu a spím v klidu, tak si říkám, jestli se na to nemám vybodnout a přestat používat. Ale zas si říkám, že pokud nedýchá, aspoň ji ten alarm nahodí🙂 No těžké rozhodování
nám u dcery taky často pípal..dost často..hlavně na chalupě..myslela jsem si, že je rozbitej..nebyl..ona měla prostě opravdu chvíle, kdy měla delší nádechy, tak monitor reagoval....začne houkat a dítě to vytrhne z hlubokého spánku...a taky pomáhá dudlík...když mimčo dudlá, tak právě neusne tak tvrdě...se teda říká...A pod monitorem Nanny má být pevná deska...ale to určitě víte...v návodu je, že může snímat i otřesy od ledničky, apod., tak to vyzkoušet...
jinak jestli máte Nanny, tak v Jablotronu v Jablonci by ho zkontrolovali...jsem někde četla...že se jim to dá poslat..asi za 300kč
No jestli máte Nanny je to krám 😝 Já měla a taky mi pištěl pořád - já zralá na psychiatra a malá naštěstí úplně v poho. Krám už nikdy nechci 😠
Měla jsem Nanny, a nikdy zbytečně nepískal a to jsem na něm odchovala 3 děti 🙂. Divné je, že píská po dvou minutách, jak píšeš. Nevím jak staré je tvé dítko, ale raději používej dál, třeba ho vyměň když si nejsi jistá. Určitě bych se zmínila i dětské lékařce, přece jen raději nic nepodcenit...
Ahoj maminky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z Vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Máme v ní i téma Monitory dechu a protože Vy s nimi máte zkušenosti, myslíte, že byste mohly vložit svou vlastní zkušenost na https://www.modrykonik.cz/monitor-dechu ? 😉
Pokud svou zkušenost vložíte, pomůže to i ostatním maminkám, které právě shánějí monitor dechu a rozhodují se mezi různými značkami a typy. Díky Vám najdou zkušenosti na jednom místě přehledně a rychle. 🙂
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Jennyska
někdy je to špatným kontaktem, zkontrolujte si všechny šňůry 😎