Monitor dechu. Do kdy jste používali?

kellynka17
14. říj 2024

Krásný den.
Chtěla bych se prosím zeptat: Do kdy jste používali monitor dechu?
Jsem asi paranoidní a nechci ho dávat pryč, protože ten strach mám až moc velký. Malé bude za pár dní rok a furt ho tam mám. Přítel, že už je to moc ať se uklidním, že jí už nic nehrozí. Stim moc nesouhlasím tak se chci zeptat. Jestli to má někdo stejně.
Moc děkuji za odpovědi 🙂

luna03
14. říj 2024

@kellynka17 jakmile dítě zacalo stat v postýlce. Protože se v noci vzbudila a stoupla si a začalo to samozřejmě pípat a nebo se ve spánku točila a premistovala mimo podložku. Ale pokud vam porsd vyhovuje ji tam mit tak ji tam klido mějte jak uznáte vy❤️

klokanka31
14. říj 2024

@kellynka17 Já už si přesně nepamatuju, ale určitě jsem nespěchala. Taky jsem se hrozně bála...

dejvitka
14. říj 2024

@kellynka17 cca do 3/4 roka, obe deti hodne cestovaly v postylce, dcera rada spala nalepena na bok, takze po par falesnych alarmech a tim nabehu na muj infarkt uz to neslo 😃. Pokud Vam ditko klidne spi, tak bych dal pouzivala, na to neni zadnej termin a co si mysli okoli, vcetne manzela, by mi bylo jedno, dokud by me to uklidnovalo. Uz tak je to materstvi stresujici, tak proc si to ztezovat.

palja
15. říj 2024

@kellynka17 já jsem ho měla u obou dcer do dvou let. Obě mívaly při nemoci vysoké horečky přes 40°,tak jsem byla klidnější, že mají aspoň ten monitor.

pilzzee
15. říj 2024

@kellynka17 Nasi bude v nedeli rok a furt ho tam mam, planuji ho dat pryc az dojdou baterky 🤪 Jinak poctive zapinam pokazde. Starsimu jsem ho dala pryc uz v 9. mesicich, protoze si s nim furt hral a stoural do neho.

sigyn
15. říj 2024

U staršího do dvou let (hlavně kvůli refluxu) a mladšího do roku a půl. Byla jsem díky tomu klidnější, i když ty falešné poplachy (kdy se dítko odsunulo z podložky) nám daly zabrat. Naštěstí to vyřešila přídavná deska.

lociloci
26. říj 2024

U staršího do roka, v noci se nestavěl, takže to nepípalo 🙂 u mladšího uvidíme, ten zatim jen leží 😀