Ahoj holky, mate nejaka zkusenost s timto monitorem dechu umistenym v kolebce pod polohovacim klinem vysokym 9cm? Pri prvni dcerce jsme meli pod rovnou matraci a naklonene bylo vse spolecne. Dekuji za jakoukoli zkusenost.
My měli rovnou matraci a na tom občas klín a bylo to v pořádku. Ale jestli se ta kolébka houpá, tak to bude monitor mást.
@hope09 dekuji za radu. Houpani se klidne vzdame🙂
@kolibrik007 pokud by to blbe snimalo, doktorka rikala dat desku navrch a pres to deku.
@kolibrik007 Ahojky, tak to ja bych ti doporucila uplne jiny nez jmenujes. My jsme pouzivali klipovy monitor. Ma mnoho vyhod s porovnanim s ostatnimi. Nejsi zavisla na elektricke zastrcce vedle postylky. Nejsi dokonce ani zavisla na postylce. Na kvalite matrace atd. Proste ho pripnes na plenku a ono to funguje. Je jedno kam das miminko spinkat. Treba i u sebe v posteli ho muzes mit, nebo u tchyne na navsteve a mas stale kontrolu. A ukazuje ti i jestli se miminko neotocilo na brisko nebo meri jeho teplotu. My jsme kupovali v babiez.cz - skvele nam tam poradili. Nakonec jsme se rozhodovali mezi Snuza Hero a Snuza Pico. Hero je uznana zdravotnicjka pomucka, ale Pico je zase na mobil. Takze mame v telefonu aplikaci a vsechno nam to hlasi na mobil, coz je super pohodlne. Vrele doporucuji🙂. Ja treba u prvniho ditete monitor nemela zadny a u druheho jsem si ho prosadila, protoze jsem nemohla porad chodit a kontrolovat maleho. Ono to maminku hodne uklidni.
Zdravím, mám zapujceny monitor dechu Baby sense. Je instalovany pod matraci o tloustce 10cm. Narodil se mi Jiřík který nyni váží 2.170kg a 2x se spustil alarm. Nevíte proč?
@kolibrik007 ja jsem se nestacila divit, dala jsem do postylky koj.polstar a klin, zapla monitor a to si asi nejak doutvarelo pozici a asi se to hybalo a monitor si vesele jel, jako ze mimi dycha... ale samotny klin by asi tento problem delat nemel, my jsme ale meli uzky klin, takze by mimi mohlo spadnout. Nakonec spalo jen na lehatku. Nejlepe udelas, kdyz vyzkousis.