Mohu syna už posazovat? Má devět měsíců a jen klečí

ronja55
28. čer 2018

Hezký večer, synovi bude 10 července 9 měsíců. Péruje mi asi tyden na kolenou a dnes se mu několikrat povedlo si z kolen sednout. Zatim neleze. Sedí stabilně, nikam se nenakláni a umi si i v sedě hrat. Mohu ho uz treba v kočarku posadit? Nechci mu znicit zadicka, proto se ptám. Diky za odpovědi.

snahnah
28. čer 2018

@ronja55 Pokud si už sám sedne, neměl by být problém 🙂

mirri7
28. čer 2018

Presne tak,jakmile sedi sam,tak neni problem

leniczka23
28. čer 2018

Jak pisi holky..kdyz si sedbe sam, muzes..ale.neprehanela bych to dokud si to poradne nenatrenuje.

kaneshiro
28. čer 2018

@ronja55 cokoliv dítě zvládne samo, tak je to v pořádku.

bacika
28. čer 2018

@ronja55 Pokud si umí sednout dám, tak by neměl být problém. To možná zvládne v kočárku i sám si sednout 🙂.

nupta
29. čer 2018

Já bych počkala, až se rozleze.

luciklim
29. čer 2018

@ronja55 ja bych pockala, az si to trochu zazije..za opravdu ofiko sed se povazuje kdyz dite sedi s rovnymi zady a obe ruce pouziva k hrani. Nas syn (7.mesicu) jezdi od trech mesicu v kocarku na brisku/kolinkach. Doma si sedal hodne a zacal si tak hrat ale teprve nedavno si zacal sedet i v kocarku a jede jak kral 🙂)

elikup
30. čer 2018

Až začne lézt sprintem a začne si sam sedat, tak pak. Moji si sedli kolem 14. Mesice. A to už chodili. Sed je nezajímal.

robin92
30. čer 2018

Jestli si sam sedne, tak ho nechcej at si sam sedne, kde bude chiti, i v tom kocarku.