Ahoj he mozne aby miminku 2 mesicw rostly zoubky??
@gruyerre mala nam ted rve vic nez predtim...na prd, netrpi umi to sama.Ale ma opet rymu ale ze by plakala i po odsani...nevim napadly nas ty zuby
Jaké ma příznaky ? 😊 Obě děti začaly okolo 2.-3.mesice neskutečně slintat a od té doby poslouchám od babiček že jim rostou zuby. 😂
@petrasipkova1 slinta vic jak bernardin..
A rve furt.
Pokud má rýmu, je nachlazena, tak její to nepříjemne, muze ji pálit nosohltan, z rymy miminka často bolí bříško.
@petrasipkova1 odasavame,kapky ale stejne nic
Mely jsme ro minule uz a to byla klidnejsi.
@natysnovec muze ji bolet brisko od tohi,jak ji ryma steka do briska,muze ji bolet v krku.Muze mit klidne hlad nebo byt horko.pokud se plac zhorsuje k veceru a v noci spatne spi,mohou to byt zuby nebo hlad.Ale vylezt muzou klidne az za par mesicu.
@linee Taky jsme vsichni nemocny....ja dokonce doma chodim a rouskou na pus3 a stara se o ni prevazne manzel kterej uzz ma asi 2 prasky antbiotik na dobrani...
Jestli myslíš prořezávání zoubků, tak to trvá jen 1-3 dny.
To bude nejspíš od té nemoci. Jak pije s tou rýmou ? Teplotu nemá ?
@petrasipkova1 nema teplotu a pije dobre.
u nas taky ted v tydnu nam budou 3 mesice. strasne slintame musi mit porad ruce v puse a dre si jimi dasen
@monique9754 No verunka si furt cpe do pusinky pesticku
@natysnovec To dela Tomik taky a kdyz jsem mu dala muj prst tak s nim drel o dasen a i tam ma takovy bili flicky takze myslim ze u to zuby jsou
@natysnovec můj kluk od dvou měsíců slintal jak bernardýn, ruku furt v hubě, a první zub ve čtrnácti měsících 😉
Uvidime....co bude😊
AHoj @natysnovec možná budeš mít chuť se optat i zubařky v Poradně taky na Koníku, která má bohaté zkušenosti a ráda odpoví. Je to zdarma a anonymní 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/category/poradn...
Měj se fajn.
Jennyska
Modrý koník team
Dobrý den, jaké speciální pasty pro úplně malé miminka kupujete?
@marketanova růžová Perlička, a úplné minimum. Nebo žádnou. Podle věku, počtu zubů
Děkuji, četla jsem i nějaké články o tom, tak si ráda nechám poradit.
Ahoj me mala slintala od 3mesicu a prvni zoubek se vyklubal az v 8mesicu a hned se ji klubaly 2 na raz.V 10M nam rostlo 5zubu naraz byla taky protivna plactiva a to ji rostli horni 4zuby a dvojka dole.A v roce nam opet rostlo 5zubu 4stolicky a dvojka dole.Dcerka bude mit 15M a mame 12zubu jeste nam chybi spicaky a steh mam obavy jak bude protivna protoze se rika ze ty ocni zuby jsou nejhorsi.No syn ten mel zoubek treba uz ve 4M.
Kamarádka mě ted prave rikala, ze male rostou zoubky a chuderce nic nepomaha. Porad place.
V tom veku se rika, ze se zoubky zakladaji. Nelezou jeste ven, to klidne az za pul roku, ale boli to a slintaji.
Právě jí dává nějaký gelík nebo co, chuderka teda pláče strašně.
Dobrý den, nevíte jaké vitamínky při růstu zoubků užívat?
@natysnovec Ano, někdy se dokonce narodí miminko, které má už prořízlé některé zoubky.