Ahoj… trochu bizar tema, ale… mam treti dite, aktualne trimesicni miminko, ale to, kdyz si prdne, tak to je teda puch. Jsem z toho uplne v soku, jelikoz me dve predchozi deti mely prdiky absolutne bez zapachu. Tak se chci zeptat, zda je tohle normalni, nebo jestli to neznaci nejaky problem…? Jinak je to vesele decko, co se furt smeje a nevypada, ze by ho neco trapilo 😅 Diky za vase postrehy a zkusenosti 😅
Ano druhý syn je taky smraďoch 🤣 já říkám manželovi, že to musí mít po něm a on se brání, že ne, že co jsem jedla. To dítě zaměstnáme v bioplynce 🤣
Dcera je smradoch od narození 🤣🤣🤣
Jsem ráda, že to je někde stejné. Syn byl krásné voňavé miminko, kdežto teď dcera.. 🤣 ale já mám teorii, že je to tím, že syn kakal téměř každý den, kdežto ona chodí tak 1x za 2-3 dny. On taky ten obsah plínky mi někdy přijde intenzivnější než míval syn. Prostě princezna 🤣
Naše dcera po porodu prděla opravdu jako chlap a taky i tak smrděla :D nám to přišlo vždycky hrozně vtipný. Moji sestře vždycky prděla na ruce a sestra si musela vždy zacpávat nos a byla znechucená :D :D že tohle její syn nedělal :D...Taky jsme měli smradlavé miminko :D