Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, zda má někdo stejnou situaci a jak jste to vyřešily..jsme teď v novém podnájmu, kde v ložnici hodně hlasitě hučí topení, pořád, ať už je vypnuté nebo zapnuté. Dnes jsme tady spali poprvé takže jsem si to uvědomila až teď, během stěhování mi to nedošlo 😒 brzy budu rodit, ale neumím si představit že při tom hučení bude miminko spát..nebo bude? Máte to tak taky někdo?
Aha, díky za názor 🙂 takže ještě není konec světa jo? Treba se jí to bude líbit? 🙏
My máme v ložnici televizi a přítel jí má dost nahlas (menší problém se sluchem a jinak neusne). Měla jsem ze zacatku strach, ale úplně v pohode. Vůbec mu telka nevadí, ani když vedle něj někdo mluví, spí i ve vlaku nebo na návštěvě. Pokud to miminku bude vyhovovat, tak proč ne.
Když jsme přijeli z porodnice, rekonstruovali byt nad náma, takže brutální rachot zbíječek od 7 od rána do 7 do večera. Jediný, komu to lezlo na mozek jsem byla já, mrňous celý den úplně v klídečku prospal. 🙂)
Jo tak to jsem ráda, snad budu mít taky takhle spací mládě 😊 jako hučící topením ok, ale tohle hučí tak nahlas, že jsem to snad u nikoho neslyšela, a hlavně i kdyz se vypne
Prcek spal u pusteneho vysavace od 3 do cca 10 mesicu.. jinak spalne usinal.. precto si neco o bilem sumu.. to bude dobry.. 🙂!
Tak teď jsem si to přečetla a je to mazec 🙂 ale dává to smysl..díky za rady holky
Holky když jste všechny takhle zkušenější, mám ještě jeden dotaz. Máme tady v tom podnájmu nové koberce, už 14 dní, ale pořád jsou cítit novotou..mě to teda voní celkem, ale prý to co jde cítit je lepidlo, nebo nejaká umělotina prostě..myslíte že to může nějak vadit ať už teď kvůli závěru těhotenství nebo pak miminku? Snad to už brzy vyčichne..🙄
myslím,že mimčo ti spát bude,mám pocit,že usnou všude,měli jsme to tak v ložnici taky,kdo nespal jsem byla já,já si prostě nezvykla.
Já se taky bojím že si nezvyknu 😒
ja nakonec spala se spuntama zarvanyma pomalu az do mozku,ale stejne to uplne neodhlucnilo,ted mame elektricke primotopy a to ticho,to je balzam.
No právě, je mi jasné že nikde to není ideál..majitelka bytu řekla že to dělá topení v celém baráku, že to tak je a že se s tím nedá nic dělat..teď se špuntama spát můžu, ale až bude za pár dní miminko to už těžko 😔
Ahoj, jsem na tom stejně, akorat ten byt je muj. Kupovali jsme ho v lete a kdyz prisla topna sezona, tak jsem malem vyletela z kuze. Když se to neda vydrzet, spunty to jisti. Jsme tu pres dva roky a pomalu si nechtene zvykam. Memu manzelovi teda vadi jen takove to bouchání a praskani, takze moje šílení moc nechape. Mam strach, co bude s prckem, ale uklidňuju se tim, ze i ted v brichu je tam takovej rachot, ze na to bude zvyklej, moc ho nechci ucit spat v naprostem klidu, to bych se pak asi dockala nekonecneho uspavani...
nemáme teda topení > i když když se začne otvírat kohoutek tak to také ,,hučí´´ ale v ložniic má manžel PC a byl na něm i když malý spal a byl zvyklý > je i zvyklý když mluvíme. Podlě mě když je na to od malička zvyklý tak se přispůsobí.
Ale netrdím, že tak má každé dítě. Některé opravdu potřeuji klid, jinké náruč maminky a jiné zase svůj prostor.