Možná blbý dotaz ale je možné aby miminko mělo otevřené oči a přesto spalo??? Syn má tři měsíce, vždycky hezky v kočárku měl zavřené oči. A včera jsem si všimla, že kouká do stropu kočárku, ani známka pohybu, žádné mrknutí... říkám si asi mu nejde zabrat ale takhle civel asi celou procházku vždy když jsem se na něj podívala. Sem tam oči zavřené měl ale spíše jen takhle koukal do patra. Vždy když jsem odklopila kousek stříšky tak se lekl. A dneska to dělá znovu.. tak mě napadlo zda spí nebo fakt kouká do blba 😂
Tvle, bych se posrala a decko hodila do baby boxu 😂 je to fakt desivy 🤭
Děti mají 10 a 8 let a často spí tak, že mají oči zavřené jen napůl. A podle toho, v jaké fázi spánku jsou, se oči i hýbají 😀
Maly je ma spis jen nedovrene, ale ano. Nekde jsem ale cetla, ze pokud jsou otevreny hodne, da se to, podle puvodu nedovirani, snad případně potom lecit. Hlavne asi kvuli tomu kdyby mel vyssi nachylnost k zánětům spojivek a tak.
Měla jsem takovou spolubydlící na intru. Nechápu jak jsem to mohla 2 roky vydržet. Šíleně děsivé 😂
Syn to dělal asi do dvou let,teď už jsem to dlouho neviděla 🙂
No bratranec má už přes 40 a stále se to z něj objevuje, má od fakt od malá, takže možné to je a nemusí z toho ani vyrůst
Ano, je to možné, máme to v rodině. Na synovce jsem dělala opičky a bratránek mě vždycky musel upozornit, že malej spinká. Bratránek se kdysi probudil s úplně červenýma očima a slečna se mu až v opilosti přiznala, že mu do nich sahala, protože nemohla uvěřit, že prostě nemrkne, když se mu blíží k očím, že fakt spí 😀