Miminko se nechce vozit v kočárku. Dá se naučit, aby tam vydržel?

michaelaa9026
23. srp 2020

Ahoj, malej ( 2mesice) nevydrží v kočárku, při trošce štěstí usne tak max na hodinu a pak se vzbudí a brečí dokud se nevyndal. . Dá se ho naučit aby tam vydržel ? Ráda bych s ním vyjela i dál , než jen na pár metrů od baráku. . 😖 Máte s tím některá zkušenost? Těšila jsem se na procházky a tet se s ním nikam nedostanu. . A nechci ho tam moc trápit aby neplakal . . 😵😕

palja
23. srp 2020

@michaelaa9026 moje dcera byla ubrečená a uvztekaná už od narození. Nic jí nebylo dost dobré, všechno bylo špatně. V kočárku se vozila jedině když tvrdě usnula. Takže jsem vlezla prázdný kočárek a dítě nesla v ruce. Až když mi usnula, tak jsem jí opatrně prendala do kočárku. Tak spala jen na perince, aby měla pocit bezpečí (ne jen na matraci). "" jinak jsem zkoušela ještě nositko, ale to vzala zavdek až okolo 5. měsíce a v šátku být vůbec nechtěla.

maggiele
23. srp 2020

Ahojky, se synem jsem to mela stejne. Prvni.mesic se vozit nechal, pak ale zacal vymyslet. Jen co jsem ho dala do kocaru tak rval a rval. Po X marnych pokusech jsem to vzdala a ven jsem ho davala do zahradni postylky (bylo jaro) nebo v ruce. A kocar vzal na milost az sportak, kde jsem ho davala od 6mesicu v pololehu. Ale ani tak ho moc nemiloval,vydrzel v nem max pul hodky. Casem se to ale zlepsovalo.

vladienka
23. srp 2020

Nosit 🙂 su holt nekocikove deti.. kup satku alebo nositko a obcas skus kocik, mozno to pride.. a teda mne dcera spi cez den po 45-60 minutach a odpo tak 1,5-2 hodky v satku. Hodina mi pride celkom fajn nie?

michelle_01
23. srp 2020

Ahoj, u nas je to podobne. Prvni 2 mesice se docela daly, ale ted je to horsi a horsi. Pokud nema naladu, hystericky v kocarku rve. Hlavne kdyz je uz unaveny a nevi jak usnout. Je strasne moc spavy, potrebuje i tech 18 hodin spanku denne. Muzu jezdit hodiny a on jen cuci a cumakuje, to je v pohode, ale jakmile je unaveny, je to boj. A kdyz nevis, jestli bude unaveny za hodinu nebo 15 minut, nemuzes si ani naplanovat nakup 😁 On navic neumi brecet, umi jen rvat, jakobysme ho rvali za nohy. Vcera zase predvedl hysterak, az se lidi otaceli 🙄

modra_zizala
23. srp 2020

Některé děti kočárek prostě nesnáší. Taky jsem měla takové miminko.. zkoušela jsem to pořád dokola a byly to akorát zbytečné nervy. Tak jsem prostě místo vožení v kočárku začala nosit v šátku a spoko jsme byli oba 🙂 Nelámala bych to přes koleno a zkusila ten šátek, ta realita v mateřství je většinou dost rozdílná od představ, co jsme měli v těhotenství 🙂

jipe
23. srp 2020

taky doporučuju šátek nebo ergonomické nosítko, můžeš dát pod kočár a až se vyspí, když budete daleko od domu, tak navážeš. Jinak můžeš zkoušet zavinovačku nebo stáhnout boudičku, dát na bříško a podobně, ale myslím, že tím vezme za vděk, až bude trošku větší. Ještě bych teda vyloučila, zda prckovi není moc horko

michaelaa9026
autor
23. srp 2020

Děkuji, už jsem se koukala na bazar na nějaký ty nosítka, nový kupovat nechci protože nevím jak v tím bude chtít být 😁 tak se to bude kdyžtak kombinovat kočár a pak nosítko. . 😯

eithelwing
23. srp 2020

@michaelaa9026 Pokud si nejsi jistá tím nositkem/šátkem, zkus pujcovnu. 🙂 Ono ne vždy sedne první nosítko, které si vyhlednes.

Jinak dcera u nás taky jako malá nebyla zcela kočárková, syn zase docela je. Zatím. 🙂

michaelaa9026
autor
23. srp 2020

A nemáte některá doporučení na nějaké dobré? Koukám na manduca, tu chváleji. .

michaelaa9026
autor
23. srp 2020

@jipe horko mu nebude, chodíme právě brzy ráno dokud nejni horko tak kolem třeba o 7. .

vladienka
23. srp 2020

@michaelaa9026 juj o 7 este len vstavame 😅 nositko odporucaju Belenka, Fidella, atd.. ja mam Tulu este po starsej a neni to ideal ale spis satkujem, tak to necham tak..

klokanka31
23. srp 2020

@michaelaa9026 Naše malá teda taky není vždycky kočárková... Už na pár výletech se stalo to, že pištěla, tak já ji nesla v náručí a manžel vezl kočárek. Když mě bolela už ruka, zkusila jsem ji dát do kočárku, ale okamžitě začla znova, tak si ji zas vzal manžel.

95newmommy2020
24. srp 2020

Ty děti mají taková období mi přijde. U nás to bylo tak, ze tak do 2 měsíců by se rad nosil a byl fakt primacknutej na tesno na tělo. Kočárek mu nevadil. Mezi 3-4 měsícem ho začala stvat hluboká korba. Vyřešil to sportak směrem ven. Od 6 měsíce už zase změnil preference a chvilku ho bavi koukat v kočárku směrem ven, ale po nějaký době už chce otočit a koukat na voziče :D A nošení od dvou do 6,5 měsíce neslo, nesnášel tu omezenou hybnost.
Jinak na začátku jsem pouzivala Love and carry je vhodnější pro takhle malý a manducu teď za týden 7 m ta je zas lepší pro trochu větší.

michaelaa9026
autor
24. srp 2020

@95newmommy2020 dnes jsem našla teda manducu a šátek ring sling, tak jsem vzala obojí tak uvidím. .

palacinka_marmeladova
24. srp 2020

Mladší syn kočár nenáviděl a nikdy ho na milost nevzal.Nosila jsem ho v šátku,později v nosítku.Kočár skončil rozebraný ve sklepě.

95newmommy2020
24. srp 2020

@michaelaa9026 To bude fajn, šátek je sice na začátku dost hard navázat, ale to půjde. ❤️ Ještě bych ti doporučila na FB lokální nosici skupinu. Dělají k srazy, a mě tam prave pomohly to i správně navázat. Protože videa na YouTube mi moc nepomohly. 😁

michaelaa9026
autor
25. srp 2020

Tak děkuji za odpovědi, snad v něčem z toho nakonec bude. . 😳

zdenda9
25. srp 2020

Dcera taky nechtěla být kočárku. Teď jsou ji 2roky. Když spí tak nemá ráda, když je přikrytá. Napadlo mě jestli to nebylo tím,protože v kočárku jsem vždy na ni dávala deku ☺.