Miminko ocucalo časopis. Vadí to?

levandulka00
14. dub 2022

Ahojky. Včera jsem na hodinku svěřila 7měsíční miminko tatínkovi a co nevymysleli. Tatínek nechal malé na hraní časopis. Když jsem přišla, časopis rozcupovaný a požmoulaný ☹ dokonce nějaké kousky papíru i chybí, obávám se, že je snědla ☹ Tatínek z toho měl zřejmě legraci, ale já jsem z toho na nervy. Nemůže se jí z toho něco stát? Hlavně mě děsí, že cucala papír s tou tiskařskou barvou. Stalo se to i někomu z vás? Díky

terkezz
14. dub 2022

@levandulka00 Zrovna včera mi malej rozzuzlal krabici s hrackou az mel papir vsude kolem pusy ale myslim, ze to nevadi pokud teda nesni jo hooodne papiru aby to to dite spis neucpalo

terkezz
14. dub 2022

@levandulka00 Jinak co vidim, jak rocni deti na hristi basti pisek atd tak si myslim, ze se neni ceho bat

ada22
14. dub 2022

Už je to pár hodin, tak to bude v pohodě. Kdyby jsi z toho měla být nervozní, tak cinkni na toxikologické informační středisko nebo pediatrovi.

levandulka00
autor
14. dub 2022

@ada22 jsem z toho nervozní, možná napíšu doktorce ☹ děkuju za radu

levandulka00
autor
14. dub 2022

@terkezz no pisek sam o sobe neni toxickej jako ta tiskařska barva ☹ kdyz jsem ted na ty stránky co zbyly sahla, mam uplne modry prsty...takze nejakou barvu malá asi spolykala

kakba
14. dub 2022

Kdyz to olize, tak mu opravdu nic nehrozi. Mozna je toxicka, ale uolne v jinem mnozstvi nez co popisujes. Budou horsi veci. Klid

klokanka31
14. dub 2022

@levandulka00 Naše taky ožužlala a asi i snědla kousíček časopisu a nic jí nebylo. Když nesní celý časák...

leniczka23
14. dub 2022

Moje dítě v tomhle věku sežralo půlku faktury za T-Mobile. Paní na infolince se málem počůrala když sem jí řekla že mi tu fakturu sežralo dítě. A ok. Ani nesral písmena 🤣🤣

klokanka31
14. dub 2022
levandulka00
autor
14. dub 2022

@leniczka23 tak tohle je dobrý příběh 😀 😀 ten mě pobavil

levandulka00
autor
14. dub 2022

@kakba dobře, děkuju za uklidnění...psala jsem i naší doktorce a prý mám být v klidu 🙂

hojda
14. dub 2022

@levandulka00 Záleží na obsahu toho časopisu😉🙂

rebe
14. dub 2022

Tiskařské barvy už dávno nejsou toxické, neboj 🙂

knuffel
14. dub 2022

Já bych teda tak klidná nebyla, časopis je mrtvý!!

camelinka
16. dub 2022

@rebe tez si myslim, podestylam novinama morcatum a ty ludry uz sezraly tak deset kilo a furt nic🧐😁

hanka_12345
16. dub 2022

@camelinka 😂

holkaokomodra
17. dub 2022

@levandulka00 ja myslím, že nejhorší co se může stát je to, že už si nepoctes 😊😉 neboj, je to ok❤️

hanka_12345
18. dub 2022

ja bych nemohla delat doktorku..pac jestli by me tqam volali lidi s temito dotazy...potes panbuh