Ahojky maminky,
kolik dní nejdéle vaše miminka nekakala? Malá 5 měsíců, je plně kojená, zatím bez příkrmů a nekakala už několik dní. Možná, že se to bude blížit už i 14 dnům. Nevím přesně. Čůrá normálně a hodně prdí a teda smrdí, jak starý chlap 🤣😂 nepláče, nekroutí se bolestmi, takže si nemyslím, že by měla nějaký problém. Četla jsem, že plně kojená miminka vše spotřebují a nemají, co vylučovat, ale jsem už nervózní, že je to už taková doba.
Děkuji
Nebojte. Také se nám to stalo a dokonce dřív, kolem 4 měsíce. Nekakal taky asi 10 dní, prý u kojených to je normální. Taky jsem měla strach a jakou radost, když se vykadil.
Pak ještě jednou asi po týdnu a od té doby už pořád. Teď už má půl roku, jedeme příkrmy a několikrát denně.
Jeden kojený mi běžně nekakal třeba 10 dní. Druhý kojený kakal několikrát denně. Ani jeden netrpěl na bříško a jsou úplně v pořádku 😉
Jj, týden kakal každý den, pak 12 dnů pauza a zase znova... Miláček 😁
Me malej nekakal asi 3 tydny. Ale neplakal, nic mu nebylo ☺️
Děkuji, hned jsem klidnější. Sice nekaká, ale jak jsem psala, tak neustále prdí, takže si myslím, že problém s bříškem mít nebude, ale je to tak jak píšete, vše spotřebuje, věřím, že jak začneme příkrmy, tak pak to bude nálož 😂😂🤣🤣
To je úplně v pořádku a normální. Syn v tomhle věku měl stolici tak jednou za 5 dní, kamarádky dcera klidně právě jednou za 2 týdny 🙂. Užívej si to, není to dlouhé období :D.
Kojene nemusi kakat vůbec, holt spotřebuje všechno no, kdyby byl nějaký problem, tak to určitě poznas.