Miminko nechce pít

denousha
10. črc 2021

Hezký den,
stalo se Vám někdy, že by miminko (4 měsíce) odmítalo kojení? Párkrát se v poslední době stalo, že nechtěl, ale nakonec se vždy přisál. Dnes je to ale naprostá hrůza, úplně odmítá prsa, ani to nezkusí. Od rána pil jen dvakrát, museli jsme mu dát odsáté mléko po lžičkách a asi mu to zachutnalo, tak se pak přisál a pil hezky do usnutí. S lahvičkou (Medela Calma) to taky nejde. Ve čtvrtek ráno byl na očkování Hexou, má otok na noze, tak nevím, jestli by to s tím nemohlo souviset.
Děkuji za zkušenosti a případné rady.

coolca
10. črc 2021

@denousha ahoj,měla jsem to stejně s dcerou. I to,že vše začalo první dávkou hexy. U nás teda naprostý nejedlik doteď. 😟

palja
10. črc 2021

@denousha nebolí ho ta nožička? Zkusila bych dát čípek od bolesti. Dcera po každém očkování málo pila MM a když už byla na prikrmech, tak přestala jist, upravilo se to až za 3 týdny po očkování.
Jinak u nás takhle začal bojkot kojení. Prso odmítala, odtahovala se byla ale hladová. Tak jsem ji vždycky dala dudlík a až se uklidnila, tak jsem dudlík vyměnila za prso a v pohodě se napila. A ano vím, tahle metoda je dle laktacnich poradkyň úplně nevhodná. Nám to ale kojení nepokazilo, dceru jsem kojila skoro do tří let a um nikdy neměla.

cuuza
10. črc 2021

Otok na noze chladit a klidně bych dala něco na bolest.

malytlustyhroch
10. črc 2021

@denousha u nas na bojkot kojeni hodne pomahal bily sum.

areh
10. črc 2021

@denousha měla to ségra u syna, v podobném věku. Najednou ji nechtěl pít. Nakonec kojila v polospánku, hlavně v noci. Postupně se to srovnalo

jjasmina
10. črc 2021

@denousha ano, klasický bojkot, nabízela jsem dál a přešlo to

denousha
autor
21. črc 2021

Tak to nejspíš bylo opravdu z toho očkování, trvalo to naštěstí jen dva dny a pak už dobrý.