Miminko na um nekaká. Jak poznám, že má zácpu? Jak dlouho je to ještě v pořádku?

kristina1505
14. črc 2022

Ahoj maminky , potrebuju poradit , mam doma 2 měsíčního chlapečka , 3 týdny jsme na um nejdříve měl nutrilon , no bolelo ho bříško kakal tvrdý bobky , na doporučení jsme dalo beba sensitive po tom se nám vykakal no stolice smradlavá a zelená , dnes je to už ale 3 den co nám nekaka vůbec , no prdi hezky , nevypadá aby ho bolelo bříško , tak nevim jestli nepotřebuje kakat a jestli použit rurku kdyz nebreci 🤷‍♀️, jak poznam že má zacpu ?a ze to kakani opravdu nejde ? Jak dlouho miminko na um nemusi kakat ??

pampeliska1313
14. črc 2022

Syn měl zácpy. A poznat to bylo. Furt ječel. Kadil jen s rourkou asi měsíc, možná dva, už nevim. A teda měl snad nonstop bolesti bříška, nešlo mu to, tlačil tak, že sem myslela, že mu rupne cévka. )Pokud nebolí bříško, asi bych to neřešila, mám za to, že ty tři dny při um jsou úplně v pohodě.) Mám dokonce pocit, že když jsem nepoužívala rourku, kadil třeba jednou za pět dní, já zkoušela masáže, tygříka a nevim co všechno, marně.. pokud by plakal, tlačil a nešlo mu to, pak byl použila rourku. Vždycky jsem syna nechala ten den tlačit a když se nedařilo, na noc jsem použila rourku, aby se aspoň vyspal. A my taky.)

kristina1505
autor
14. črc 2022

@pampeliska1313 dekuji za odpoved , je to moje první mimi a nevim jak to chodí a doktorce nechci volat po kazde kdyz nevim už i tak sem za blbku protože se ji na vše ptám 🙈

pampeliska1313
14. črc 2022

@kristina1505 však se nic neděje. Hodně je toho i ruzne v diskuzich, ale chápu, člověk se radši zeptá.) jen doufám, ze jsem Vám neporadila blbost.:D ale u syna to bylo takhle konkrétně.) Kdyby byl problém, prcek Vám to dá najevo.)

dasipe
15. črc 2022

@kristina1505 zkus mu klidně dávat probiotika 🙂 my dáváme biopron baby, můžeš je dát normálně do mlíka a dávají se 1x denně a můžou se dávat neomezeně 🙂