Ahoj jdu si pro radu protože u prvního dítěte jsem to nezažila 😶. První dítko když se vyprazdňovalo tak stylem 2-3x za den explodovalo do pleny a bylo toho fakt dosti 😂. Teď naše druhé je takový přisírač ( nebo jak bych to nazvala). Respektive v každé plence co za den přebalím má trochu u💩💩💩. Když se narodilo říkala jsem si, že si to sedne a srovná se to... Ale už má 3 měsíce a je to stejný. Ještě se mi nestalo, že by byl hodně pokakaný. Tak si říkám zda je to ok. Je kojený. Co myslíte??
@kubesovaadelka záměrně jsem to nezkoušela 😂ale občas se mi stalo, že jsme sundala plenu a nestihla jsem dát jinou... Prdnul si a měla jsem to až na brýlích 😂
Pokud je plně kojeny,tak to může být.
Nejspíš všechno ostatní stráví. Nebo zkoušela jste ji chvíli nechat bez plenky? Malé cca 2 měsíce seděla bezplenkovka na stolici. Prostě jakmile se jí chtělo, trošku si prcla a začala mrcet. Jakmile jsem sundala plenku a ona si mohla volně kopat nohama, pást koně apod tak to šli kvanta 🤣 . Sama si to tak určila, ale teda přebalovacích podložek byla spotřeba 🤣 do plenky se jí prostě nechtělo kakat nějakou dobu