💩💩💩 miminka. Je to normální?

1. led 2024

Ahoj jdu si pro radu protože u prvního dítěte jsem to nezažila 😶. První dítko když se vyprazdňovalo tak stylem 2-3x za den explodovalo do pleny a bylo toho fakt dosti 😂. Teď naše druhé je takový přisírač ( nebo jak bych to nazvala). Respektive v každé plence co za den přebalím má trochu u💩💩💩. Když se narodilo říkala jsem si, že si to sedne a srovná se to... Ale už má 3 měsíce a je to stejný. Ještě se mi nestalo, že by byl hodně pokakaný. Tak si říkám zda je to ok. Je kojený. Co myslíte??

kubesovaadelka
1. led 2024

Nejspíš všechno ostatní stráví. Nebo zkoušela jste ji chvíli nechat bez plenky? Malé cca 2 měsíce seděla bezplenkovka na stolici. Prostě jakmile se jí chtělo, trošku si prcla a začala mrcet. Jakmile jsem sundala plenku a ona si mohla volně kopat nohama, pást koně apod tak to šli kvanta 🤣 . Sama si to tak určila, ale teda přebalovacích podložek byla spotřeba 🤣 do plenky se jí prostě nechtělo kakat nějakou dobu

autor
1. led 2024

@kubesovaadelka záměrně jsem to nezkoušela 😂ale občas se mi stalo, že jsme sundala plenu a nestihla jsem dát jinou... Prdnul si a měla jsem to až na brýlích 😂

zmrzlinka
1. led 2024

Pokud je plně kojeny,tak to může být.