Měsíční miminko přes den vydrží být vzhůru i 5 hodin

esterkaasamik
15. dub 2017

Ahoj maminky, mám dotaz mám měsíční holčičku, někdy je hodná, někdy ji trápí prdiky, docela normální miminko až na to že přes den vydrží i 5!!hodin být vzhůru což je myslím na takovýhle prcka moc ne???

nuggett
15. dub 2017

😂😂😂 mě přes den spí čtyři hodinky

miriee
15. dub 2017

Ahojky my jsme 14 denni a v noci jsme vydrzeli take 5 hodin pak uz jsem sla budit. Ale 4 v noci spime klasicky tak doufam, ze to neni spatne, ale zase pres den toho moc nenaspime jen v kocare.

ajja87
15. dub 2017

Buď v klidu, mě malá přes den taky moc nespala, přibližně od jednoho měsíce si davala max.pul hodinku dopoledne a dalsi půl hodinku odpo.teda pokud jsme byli venku, vydržela v kočáře spinkat i tři hoďky,ale doma vůbec a tak to máme do dnes (6 měsíců). Naivně jsem si myslela, že to dožene v noci,ale zmýlila jsem se.Vecer neusinala dřív jak o půlnoci a pak vstala ve čtyři a v osm byl budíček.Po třech měsících (ne po šestinedělí,jak všichni říkají)se to zlepšovalo, usínání kolem deváté desáté a pak vstavacka ve dve,v pět a v osm budíček.No teď už nevydrží dyl jak do sedmy,ale za to každé dvě někdy i hoďku půl je buzení.Furt tedy čekám,kdy se to změní k něčemu lepšímu😉 ale vždycky se utesuji větou, že některé maminky jsou na tom hůř🙂

veeeraf
15. dub 2017

Já bych to nehrotila, dětský spánek se mění. To znamená, že týden ti může spát takhle a za týden z ní může být Růženka 🙂

eva1987
15. dub 2017

Mame to stejne maly vice mene od narozeni nespi pres den. Spi jen v kocarku rano 1,5 hod a odpoledne 2-3hod a pak v nositku tak hodku, nic vic. Mame 3,5 mesice, stale trpime na prdiky takze kdyz ho doma uspim spi tak 15 min a zacne kricet, je to boj maly je hodne plactivy a kdyz jeste takhle spatne spinka tak je to hruza.

miriee
15. dub 2017

Holky myslite, ze je spatne ze ji v noci po 5 hodinach budim? Prijde mi ze 5 hodin uz je dost.

j.a.n.i
15. dub 2017

@miriee Tak v noci se má spát ne, nevidím důvod proč budit, pokud nehubne a nebylo by potřeba i v noci kojit.

clairinka
15. dub 2017

Me Lucinka přes den (2,5m) spi 3x 30min a jinak je vzhuru. nemá potrebu spanku...první dcera byla taky nespava, uz jsem zvykla...smozrejme me to rozciluje, ale nic s tim neudelam...V noci nastesti spinka luxusne (19-8, samozrejme kojim a nespi v kuse)

esterkaasamik
autor
16. dub 2017

@ajja87 ach Joo... Nedá se nic jiného dělat než vydržet 😴 ale někdy mne to už vyloženě štve si nemůžu doběhnout ani na wc👎

monikagurthova
16. dub 2017

@esterkaasamik u takhle maleho miminka se spanek mění skoro ze dne na den 🙂 a s tim zachodem ja to delala tak ze jsem měla Elisku v postylce zapla kolotoč a na tech pet minut ji to zabavilo nebo jsem ji dala na zem na hraci deku s hrazdickou a ona koukala a ja si odskocila

kacireksro
16. dub 2017

chce to vydrzet me mala do 3.mes.pres den nespala skoro vubec,a jeste chodila pozde spat,nekdy az ke 23hod.sem tam pres den si hodila šlofika na 20min.byla jsem hotova.od tretiho mesice skoncily prdiky.mala si pomalu udelala rezim.s prikrmy pak zaala chodit spat odpoledne a vecer usinala kolem 20.hod a jeste se vzbudila kolem 24 hod na mliko a pote spala az do 7 hod.pak jsme ji dala mliko a vzala si ji do postele a jeste spala do 10hod tak to mame do tedka.