maminky pomozte prosim zoufalci. Mam mesicni holcicku, celkem pekne nam spinkala, ale poslednich par dni prestala spinkat temer uplne, nespi temer ani v noci, budi se co pulhodinu, prakticky ji odnosim v ruce. Na prdiky davam espumisan,dle pediatra odstrikavam pred krmenim, cvicime,nahrivame brisko a musim rict ze prdi celkem dobre. Jsem uz tak unavena, vim,ze mi reknete,ze chce byt miminko u me,to chapu, ale spinkat by preci taky melo. Udrndam ji v ruce,od sislani me uz boli pusa, ale jak ji polozim je vzhuru a krici....prijde mi to uz jako rozmazlenost......mate pro me nekdo radu?
Zkuste si půjčit hacku, nám strašně pomohla. Opravdu se v ní usíná lépe.
Zkus hacku nebo satek🙂
Vem si ji k sobě do postele a přes den nos v šátku! Mě zachránil život 😀
U naší dvouměsíční je to občas podobné, spí stále se mnou, v noci tedy už celkem dobře a přes den musím někdy hodně nosit v šátku, tam spí dobře. Jinak se mi taky hodně budí přes den, zatím nevydrží moc spát v kuse. Také nevím, co bych bez šátku dělala.
Stejné problémy jsme řešili s třítýdenní dcerkou, ukázalo se, že má alergii na bílkovinu kravského mléka. Do týdne po vysazení všeho mléčného ze stravy jsme měli vyměněné dítě.
Mě tahle prorvaka jednu noc a zjistilo se že prodělala akutní zánět středního ucha, nechtěla ležet jen nosit.
Pro jistotu zmerte teplotu a pokud se vám to nebude zdát, raci k dr., Předtím mi spala normalne
Espumisan vyhoď, kup si kmínový a fenyklový olej a ten pij, silice přejdou do mléka. Pak to, co radí ostatní - šátek a v noci spaní ve společné posteli. Můj syn takhle špatně spal, když na něj šla nemoc.
Rozmazlenost ne, takhle malé miminko neumi být vypočítavé.. možná růstový spurt, navíc i přestávají miminka spát skoro cely den.. co venku, uvozit v kočárku? Co teplo, zima, lehnout si s ní (pořád lepší, než chovat).