Ahoj holky, můj prcek bude mít 4 měsíce a neustále má jedno očičko menší, nevíte proč a zda se s tím něco dělá? Děkuji za Vaše odpovědi, přidávám foto.
To má každý člověk 😉
Tak moc?😮
A co na to pediatr? Kamarádka řešila stejný případ, její syn to nemá tak moc, ale byla poslána na neurologii...
@leilinka1234 mě tehdy řekla, že je ještě malý a že počkáme, až jak se bude dál vyvíjet.
No, ta moje kamarádka byla se synem už ve 2m na ty neurologii... Její pediatr řekl, že prý čím dřív, tím líp 🤷♀️ ale víc neporadím, víc nevím.
@leilinka1234 já jdu teď posledního, tak se jí znova zeptám.
@zuzan88 Pokud jsi z toho hodně nervozní, tak myslím, že je možné si zavolat přímo na neurologii (bývají tam dlouhé objednací lhůty) a domluvit se, že syna prohlédnou - mě takhle neuroložka vzala i bez doporučení (jiný důvod). Ale věřím, že to bude tím otokem - zkusím někde vyhrabat dceřinu fotku ve 4m a pošlu do SZ.
Vnučka to taky měla,jako babička doktorka jsem z toho byla nervozní,protože malá má svalovou hypotonii a centrální koordinační poruchu,teď jsou jí 2 roky,oko je v pořádku.A dokonce jsem to nikdy nikomu neřekla- o tom očku- jen teda manželovi,taky Dr.Nechtěla jsem ještě plašit dceru atd, když s malou už beztak měli tolik starostí( Vojtovka dosud,RHB,lázně,hipoterapie dosud atd.)
Neuroložka na to nic neříkala,nevím,zda to viděla,prostě jsem to viděla jen já a i na fotkách je to vidět.Malá je teď úplně v pořádku,trošku pozadu v pohybu za vrstevníky,psychicky ale mnohem napřed.Já bych se ještě jednou zeptala pediatra a pro klid duše i neurologie,ale určitě to nic nebude.
Znám lidi, většinou muže s oční asymetrií a řekla bych, že jsou pohlednější 😎
@urtica ja to taky absolutne nedavala ani nedavam do souvislosti s hypotonii.Ja jen psala, ze to vnucka mela/tu asymetrii/ a ze jsem o tom pred dcerou nemluvila,protoze mela tolik starosti s cvicenim atd.,ze jsem ji tim nechtela stresovat.Stacily nervy s hypotonii.Asi jsem to napsala nejasně,omlouvam se.
Tak nevím, ale na fotce mi to připadá jako běžná nesouměrnost obličeje - taky to tak mám...málokdo má obě poloviny úplně stejné.