Mazání. Můžu kombinovat měsíčkový krém se Sudocremem?

alex97
4. zář 2021

Dobrý den,
Chci se zeptat.🤔
Ložnici máme v mezipatře.Takže tam přebalovák.
A v 1 patře máme obývák a kuchyň a koupelnu. Též tu mám přebalovák. A má otázka zní.. Když se mi malá počůrá nebo po..A namažu Weledou Měsíčkový krém když jsme dole..A když budu nahoře sudocream. Můžu takhle kombinovat krémy nebo raději ne ?

emamaira
4. zář 2021

Můžeš, není to žádný problém 🙂

slecnami
4. zář 2021

Naopak, v porodnici nám říkali, že je lepší to takto střídat, že si pak aspoň ta kůže nezvykne a lépe ty krémy účinkují... 🙂

zuzekk
4. zář 2021

Střídání asi nevadí, ale zvaž, jestli musíš mazat po každém přebalování... i zde platí, že méně je více. (My jsme například sudocrem použili za celé období plen jednou, jinak jen oleje případně krém, bambucke máslo, ale rozhodně ne každé přebalování, spíš po koupání)

meronym
4. zář 2021

@zuzekk Presne tak. Mazani pri kazdem prebaleni je nadbytecne a pokozku spise zatezuje.

lenerka1
4. zář 2021

Mazala jsem jen při opruzení, jinak stačila čistá voda, případně voda s mandlovým olejem. Střídání nevadí, ale zinkovku od Weledy nic nepřekonalo (teda až na domácí zinkovku, ale ta s malým dítětem trochu pokulhávala 🙂 )

slunea
5. zář 2021

Tyto krémy jsem používala až když byl problém, na červená opruzená místa. Je v tom zinek, takže kůži vysušují. Preventivně jsem měla do začátku bepanthen, pak jsem zjistila, že preventivní mazání moje děti nepotřebují.